REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 20/110 İlkİlk ... 1011121314151617181920212223242526272829304570 ... SonSon
1097 sonuçtan 191 ile 200 arası

Konu: Inpax ve y6 aparat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bilmiyorum SAYIN abim 90 lık canakla uraştım yine yok yine yok bırak sen yeşil ısık bile yanmıyor en sonunda bıraktım evdekiler iyice uzursuz olmaya başladı
    en sonunda bıraktım
    Sen yeşil ışığa bakma al yanına uydu cihazını yada varsa Satloku bul uyduyu EDİRNE bu yönden çok şanslı valla ben aparatla bile bulurum değil 90 lıkla bulamayacağım.!! İlgili Parametreleri bakıp ayarlayabilirsiniz..:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Sen yeşil ışığa bakma al yanına uydu cihazını yada varsa Satloku bul uyduyu EDİRNE bu yönden çok şanslı valla ben aparatla bile bulurum değil 90 lıkla bulamayacağım.!! İlgili Parametreleri bakıp ayarlayabilirsiniz..:45:
    TŞK..SAYIN ABİİM tekrar deneyecegim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    11004 HDVB-S/MPEG-2 2593 5/6 KNN
    şu kanalı buldum ama göruntu karma karışık
    İyide sen zaten uyduyu bulmuşunya bu frekanstaki kaliteyi arttır diğer yazdığım Tp lerlede iyice ayarı netleştir hepsi bu eğer yayın alamıyorsa tam ayar olmadığındandır..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Dijitalci Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    İyide sen zaten uyduyu bulmuşunya bu frekanstaki kaliteyi arttır diğer yazdığım Tp lerlede iyice ayarı netleştir hepsi bu eğer yayın alamıyorsa tam ayar olmadığındandır..
    aynen katılıyorum abii

Kullanıcı Bilgi Menüsü

21 de neredeyse w33 ün 3 kat fazlasını açıyor.skylar arada bir tekliyor bazı kanalları.ama yinede süper kanallar var.
    2 side hazırda bekliyor.nerede wiacess3 orada biz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı unlu51 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bende hafta sonuna kadar bekleyeceğim sky lar gelmezse aparatla W6 yı kayseride almaya çalışacağım aparatla w6 kuran arkadaş varsa merkez hotbird uzaklığı tahminen ne kadar söyleyebilirmi acaba ?
    w6 21E 11333 H 10000 güçlü frekans.
    Kayseri den 100/74 sinyal alınıyor,90 cm ile.
    önce 21 i bul.çanağın önüne geç aparatın sağına hotbirdi tak.daha iyi verim alırsın...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gece gece ateşliyorsunuz beni şimdi cıkacam dışarı cana yı ayarlamaya
    bırakacam kurtlar vadisinide

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çık çık muslum baba canaga dikkat et gecenin bu vaktinde)) he bide kedilere dikkat bu aylarda damlardaki...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çık çık muslum baba canaga dikkat et gecenin bu vaktinde)) he bide kedilere dikkat bu aylarda damlardaki...
    sen rahat ol umut abii bende bir kurt köpeyi var kedilere hasta tabiki 2 ayaklılarada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı umut55 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    07.04.2010 3.7 yazılımı

osn sinemala jsc 9+ 10 ok
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    slm ustalar ben bu yazılımı yükledim dün akşam taktım hiçbi kanal açmadı datayı w3 den alıyorum acaba bu yazılım 21 içinmi ne yapmam lazım yardım edin

Sayfa 20/110 İlkİlk ... 1011121314151617181920212223242526272829304570 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri