REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 35/110 İlkİlk ... 102526272829303132333435363738394041424344456085 ... SonSon
1097 sonuçtan 341 ile 350 arası

Konu: Inpax ve y6 aparat

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tomas57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar nilesat kullanan arkadaşlar varmı?? bende 2 gündür nilesatta çok sık donmalar var. hatta hiç açılmıyor desek daha doğru olur.çünkü 1 saniye açılıyor sonra donuyor. data yönüm w3. 3.7 yazılımı yüklü.
    arkadaşım bazı kanallar ufak donmalar var genelde yok jsc sportlarda hiç donma yok.. data w3 ......3.7 version ....microbox y6

Kullanıcı Bilgi Menüsü

show movies, show cinemalara bakarmısın ? deneme imkanın varsa??

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tomas57 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    tomas dostum w3 data ile nilesatta donma var
    fakat 21 data ile nilesatta donma yok ve osn cınemalar 3 de acık
    guncelledim çunku 21 data ile Badr 4, 26°E bu uyduda acık
    diye bunu yazmayı unuttum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    müslüm baba benim bildiğim badr uydusu değilde eurobırd 2 25.5 doğu uydusu paylaşımda.yanlış anlaşılmasın şimdi arkadaşlar frekans listesine uydu ismi girerek bakıyor.karışıklık olmasın diye açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı muslum-baba Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Alıntı doctor_duman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    müslüm baba benim bildiğim badr uydusu değilde eurobırd 2 25.5 doğu uydusu paylaşımda.yanlış anlaşılmasın şimdi arkadaşlar frekans listesine uydu ismi girerek bakıyor.karışıklık olmasın diye açıklama yapma ihtiyacı hissettim.

2 side aynı uydu ayarlarken badr4 uydusuna 25,5 derecenin frekanslarını girmeniz yeterli. bilginize
    DUSUNCEN KONUSMANA,
    KONUSMAN HAREKETINE,
    HAREKETIN KADERINE YANSIR..
    GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...
    HZ MEVLANA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. bu uyduda paylaşım var mıdır sevgili üstatlarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2 side aynı uydu ayarlarken badr4 uydusuna 25,5 derecenin frekanslarını girmeniz yeterli. bilginize
    bilmeyen olabilir diye açıklamayı yaptım.sonuçta badr4 te açılan paket yok.eurobırd 2 de ise osn paketleri açık.mesajım sadece bilgilendirme amaçlıdır.yanlış anlaşılmasın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nilesat... show movies..show act ..show kid ..show co ..show sport diğer kanallar açık donma yok bunlarda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı TEKNİSYEN101 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    teknisyen ŞEFİM aydınlattıyın için tşk. bende biliyordum onların ayni uydu olduyunu ben direk o badr uydusunu tarattım ve o şekilde yazdım saygılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı doctor_duman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi akıl etmişsin benim aklımda degildi sadece badr uydusunu taratıp yazdım doktor dostum:45:

Sayfa 35/110 İlkİlk ... 102526272829303132333435363738394041424344456085 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri