korax x650 usb li modeli var uydudan güncellemeli trident 5866 da olur görüntü kaliteside ii twin protocol desteğide var lcd ve normal tv de de çok rahat izlenebiliniyor birde botec cihazların heme hemen hepsi oluyor diye biliyorum
korax x650 usb li modeli var uydudan güncellemeli trident 5866 da olur görüntü kaliteside ii twin protocol desteğide var lcd ve normal tv de de çok rahat izlenebiliniyor birde botec cihazların heme hemen hepsi oluyor diye biliyorumarkadaşlar benim inpax kutu bozuldu görüntü paleninde ON yazıyor ne yapmam lazım y6 aparatı inpax tan başka kutu çalıştırmazmı? bu inpax çok dandik makina morelim çok bozuldu redline cıyazını da çalıştırıyormuş y6 bu makina nasıl bir redline cıyazı alabilirim sizin tavsiyeniz nedir usb olanı nasıl iyi uyum saylıyormu y6 ile
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
dijital redline aldım gayet güzel hiç bir sıkıntısı yok saol redline br1000fta usb yayıt yapabiliyorkorax x650 usb li modeli var uydudan güncellemeli trident 5866 da olur görüntü kaliteside ii twin protocol desteğide var lcd ve normal tv de de çok rahat izlenebiliniyor birde botec cihazların heme hemen hepsi oluyor diye biliyorum
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri