Başlıktanda anlaşılacağı üzere x3 turbo almak istiyorum hd+otomatik *** ve kanal güncelleme+flasha kayıt+düşük fiyat+kolay menü+ethernet girişi (ne işe yarar bilmiyorum) önemli faktörleri ne dersininiz 250tl
Başlıktanda anlaşılacağı üzere x3 turbo almak istiyorum hd+otomatik *** ve kanal güncelleme+flasha kayıt+düşük fiyat+kolay menü+ethernet girişi (ne işe yarar bilmiyorum) önemli faktörleri ne dersininiz 250tl
bu cihazda kart paylaşımı varmı yoksa 250 tl cok bence onun yerine inpax5100 al dm 500s aynısı
ben alacaktım vazgectim 2 ay öncesinde sinyal sorunları varmış bu cihazda
sinyal sorunu yok.şu an rahatlıkla alabilirsin.
paylaşımda kullanacaksanız donma problemi var dediler.normal kullanım için alabilirsiniz..
cc cam yok newcamd var bu cihazda(bildiğim kadarıyla)
evet bu cihazda cccam yok newcam var tuner problemi olan cihazlar yenisi ile değişiyor bildiğim kadarıyla kısaca tuner sorunu yok.. sanırım kısa zaman içerisinde linux işlemcili cihahzlarıda çıkacak piyasaya görüntü kalitesine gelince tartışmasısız emsalleri içerisinde bence en iyisi..
atlanta yeni bir cihaz çıkartı hd ve cccam var tavsiye ederim
x3 turbo hremkoaldımben beymedim geri iade etim hem hd hem sd olması başka bir özellikyok normal bir uyducihazlarından farkıyok drm al derim
Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri