REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 3 gündür çatıda uğraşıyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Crashs 3 gündür çatıda uğraşıyorum

Arkadaşlar birisi bana şu konuyu tam olarak anlatırsa çok sevinirim.
    thor merkez ,sirus,hortbird aparatla seyrediyorum.
    ince ayarıda yaptım lnb 12563H 27500 fakat thor`da 14 kanaldan fazla çıkmıyor. 90 lık çanak var çanagın önünden bakıldığında thor merkez sol tarafına sirus,onu solunada hortbird olacak şekilde koydum. ama bir türlü olmuyor. acaba önden bakıldığında aparatı sağ tarafamı kocayacam.
    yer antalya merkez
    Birde DİSEqC sıralaması nasıl olacak cihaz:Gm 9400 fta
    resimli olarak anlatırsanız ne yapmam gerektiğini daha iyi anlarım. yardımlarınız için şimdiden TEŞEKKÜR ederim

SAYGILARIMLA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş thor,u aparatla o kadar seyredersin sana tavsiyem hotbirt merkez srius,u aparatla thoru ayrı bir çanakla denemen kly gelsin....
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaş doğru söylüyor thorun yükselişi farklı aşağıya bakıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Konuyu iyi okursanız ne demek istedigimi anlıyacaksınız thor zaten merkez ben thoru ayarlıyım digerleri kolay benim için arattırdıgım zaman 14 kanal'dan fazla çıkmıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş aparatları başka çanağa alacaksın thoru tek olarak ayarlayacaksın sorunun çözülür...
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım 11785 .H.28000 frekans dan ayarla enyüksek sinyal daha çok bulursun kolay gelsin saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thor uydusunun sinyalleri çok zayıf olduğundan bu uydu için çok kaliteli bir çanak kullanmalısın..hatta mümkünse 105 yada 120 cm çanak kullanırsan dahada kaliteli bir sinyale sahip olursun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merkez thor aparat sağa mı konulacak solamı sirus,hortbird için. DİSEqC sıralaması nasıl olacak...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım boşuna ugraşıp çabalıyposuınuz çanagınız ufak vede thoru apartla zor alırsınız arkadaşların dedgi gibi thoru ayrı bir çanakta alın yada çanak çapınızı büyültün..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

merkez thor olmak şartı ile arkadan baktıgın zaman sagdaki hortbirt 13 ortadaki siriüs ve digeri thor zaten anlatabildim mi ben bu şekilde seyrediyorum tabiki hepsi cekcek diye bir şey yok saygılar
    yanıklarda iz bırakmaz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri