REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
19 sonuçtan 11 ile 19 arası

Konu: 3 gündür çatıda uğraşıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

DİSEqC sıralamasını kendin belirleyecen
    türksat 1
    thor 2
    siriüs 3
    hortbirt 4
    bende bu şekilde mesalasına
    yanıklarda iz bırakmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aman hocam ddikkat et düşme çatıdan. 3 gun olmuş bak sakata gelme bi uydu takıcam derken

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bulunduğun bölgeden Çanağın THOR uydusuna sabit olsa bile çanak çapı yetersiz kalır 120 cm lik bir canak MTI yada SHARP gibi bir lnb kullanman gerekir. ayrıca aparatta çanağın arkasından baktığında sağ tarafta olacak.

Ayrıca burdan arkadaşın mesajını iyi okuyun zaten çanağın TOHORO ayarlu olduğunu APARAT ile SIRUS ve HOTBIRD ayarlamaya çalıştığını açıklamış.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım tek çanaktan astra hotbırd sirus ve dijitürkü alabilirsin tuhor kesinlirle olmaz o 1 derecede

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ay_bulut Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar birisi bana şu konuyu tam olarak anlatırsa çok sevinirim.
    thor merkez ,sirus,hortbird aparatla seyrediyorum.
    ince ayarıda yaptım lnb 12563H 27500 fakat thor`da 14 kanaldan fazla çıkmıyor. 90 lık çanak var çanagın önünden bakıldığında thor merkez sol tarafına sirus,onu solunada hortbird olacak şekilde koydum. ama bir türlü olmuyor. acaba önden bakıldığında aparatı sağ tarafamı kocayacam.
    yer antalya merkez
    Birde DİSEqC sıralaması nasıl olacak cihaz:Gm 9400 fta
    resimli olarak anlatırsanız ne yapmam gerektiğini daha iyi anlarım. yardımlarınız için şimdiden TEŞEKKÜR ederim

SAYGILARIMLA
    aparat sürekli uydunun tersi istikametine konmalıdır.
    yani odağın thor ise aparatı da hotbird ve sirunu alabilmen için çanağın önündeyken sol tarafa bağlamalısınız.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm herkese kocaeliden ben ; thor merkez önden baakıldıgında sol tarafa gelecek çanak çapı 90 bakış açısı dümdüz oldukça yerden kapıyor 11785 :fishing belgesel kanalından rahat bulun 12723 tp nodan ince ayar yapın hepsini alır.
    sirius 11766 tet kanalından bulun 12111 tp nodan ince ayar yapın hotbird i o kadar ugraştım tık yok 90 lıkla almıyor ugraşmayın saatleriniz boşa gider en azından tek çanak ta thor ve sirius izlemek mümkün doguya dogru gittikçe çap oranı degişiklik gömsterebilir.!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lnb saat 5 yönünde olmalı yoksa çok uğraşırsın 11785 28000 harici kanal izleyemessin lnb ayarı yap usta thor merkez sirius hotbird diz sona lnb leri olur merak etme ama mutlaka lnb saat 5 yönünde olmak zorunda

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bulunduğun bölgeden Çanağın THOR uydusuna sabit olsa bile çanak çapı yetersiz kalır 120 cm lik bir canak MTI yada SHARP gibi bir lnb kullanman gerekir. ayrıca aparatta çanağın arkasından baktığında sağ tarafta olacak.

Ayrıca burdan arkadaşın mesajını iyi okuyun zaten çanağın TOHORO ayarlu olduğunu APARAT ile SIRUS ve HOTBIRD ayarlamaya çalıştığını açıklamış.
    Diline sağlık arkadaş beni anlayan bir tek sen çıktın sağol :45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

thor uydusunda 12723/H 27500 sinyelini alman gerekir bunun üzerinde nit açarak ara

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri