Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
19 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: 3 gündür çatýda uðraþýyorum

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Crashs 3 gündür çatýda uðraþýyorum

Arkadaþlar birisi bana þu konuyu tam olarak anlatýrsa çok sevinirim.
    thor merkez ,sirus,hortbird aparatla seyrediyorum.
    ince ayarýda yaptým lnb 12563H 27500 fakat thor`da 14 kanaldan fazla çýkmýyor. 90 lýk çanak var çanagýn önünden bakýldýðýnda thor merkez sol tarafýna sirus,onu solunada hortbird olacak þekilde koydum. ama bir türlü olmuyor. acaba önden bakýldýðýnda aparatý sað tarafamý kocayacam.
    yer antalya merkez
    Birde DÝSEqC sýralamasý nasýl olacak cihaz:Gm 9400 fta
    resimli olarak anlatýrsanýz ne yapmam gerektiðini daha iyi anlarým. yardýmlarýnýz için þimdiden TEÞEKKÜR ederim

SAYGILARIMLA

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþ thor,u aparatla o kadar seyredersin sana tavsiyem hotbirt merkez srius,u aparatla thoru ayrý bir çanakla denemen kly gelsin....
    ELÝNE,BELÝNE,DÝLÝNE SAHÝP OL. HZ.ALÝ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Arkadaþ doðru söylüyor thorun yükseliþi farklý aþaðýya bakýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Konuyu iyi okursanýz ne demek istedigimi anlýyacaksýnýz thor zaten merkez ben thoru ayarlýyým digerleri kolay benim için arattýrdýgým zaman 14 kanal'dan fazla çýkmýyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kardeþ aparatlarý baþka çanaða alacaksýn thoru tek olarak ayarlayacaksýn sorunun çözülür...
    ELÝNE,BELÝNE,DÝLÝNE SAHÝP OL. HZ.ALÝ.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým 11785 .H.28000 frekans dan ayarla enyüksek sinyal daha çok bulursun kolay gelsin saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

thor uydusunun sinyalleri çok zayýf olduðundan bu uydu için çok kaliteli bir çanak kullanmalýsýn..hatta mümkünse 105 yada 120 cm çanak kullanýrsan dahada kaliteli bir sinyale sahip olursun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merkez thor aparat saða mý konulacak solamý sirus,hortbird için. DÝSEqC sýralamasý nasýl olacak...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým boþuna ugraþýp çabalýyposuýnuz çanagýnýz ufak vede thoru apartla zor alýrsýnýz arkadaþlarýn dedgi gibi thoru ayrý bir çanakta alýn yada çanak çapýnýzý büyültün..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

merkez thor olmak þartý ile arkadan baktýgýn zaman sagdaki hortbirt 13 ortadaki siriüs ve digeri thor zaten anlatabildim mi ben bu þekilde seyrediyorum tabiki hepsi cekcek diye bir þey yok saygýlar
    yanýklarda iz býrakmaz

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri