13,11,2003 KUŞADASI/AYDIN DİKMENLER Bayisinden aldığım 2004 model FORD konnekt model camlı koltuklu bir aracım var arabayı aldıktan 3-4 ay sonra sol arka EMNİYET KEMERİ yerinden çıktı sora araba 4000km ye geldikten sonrada sol ön tekerlekten ve direksiyondan sesler gelmeye başladı.KUŞADASI FORD YETKİLİ SERVİSİNE götürdüm orda baktılar arabaya ve bir arıza yok nasılsa 15000km bakımına gelindiği zaman tekrar bakarız dediler.11,05,2004 tarihinde araç 7960km de iken aracın sol arka sürgü kapısı makarası değişti ön takımdan gene sesler geliyor bu arada ama bir türlü arızayı bulamadılar.14,06,2004 tarihinde 16535kmde iken aracın ön tekerlek rulmanı değişti ve bu rulman arızasınıda bizzat ben kendim gösterdim servisteki ustalara.Rulman değiştikten sonra gene ön takımdan gelen sesler devam ediyordu bunun üzerine 14,07,2004 tarihinde 18912km de olan aracın direksiyon kutusu değişti,ama sesler gene devam ediyor zaten araç 2 aylıkken ön sağ ve sol camlardan sürekli zırıldama sesi vardı ve ön göğüslükten sesler geliyordu bunu defalarca söylememe rağmen bir türlü kesemediler bunun üzerine ben FORD un İSTANBUL merkezini aradım şikayetlerimi bildirdim.en sonunda 2004 temmuz ayında arabamı İSTANBUL merkeze çekiciyle götürdüler ve bana bu arada kullanmak üzere kiralık bir focus arba verdiler.06,08,2004 tarihinde ist. merkezden gelen faxta şunlar yazıyordu pedal katlama braketine destek yapıldı,sol z rot kolu değişti,ön taraftan gelen rahatsız edici sesler giderildi.Fitiller ve kapı ayarları kontrol edildi vs. diye beyan edildi.Arabam istanbul dan geldiğinde 4 jant kapağı çizikler içinde arabanın içinde sigara izmaritleri vardı tavan döşemesinde yağlı el izleri vardı bunun üzerine KUŞADASI servisi arbanın tavan döşemesinin değişeceğini ve jant kapaklarının yenisi takılacağını söylediler bunun üzerine aracı ben teslim aldım.10 içinde bu parçaları değiştirdiler.ÖN göğüslüğü japon yapıştırıcısıyla yapıştırmışlar..20,10,2004 tarihinde arabanın altında yağ akması sonucu kartel contası değiştirilip etrafı sikonlandı ve teslim ettiler.25,11,2004 tarihinde ön göğüslüğün geldiği haberini verdiler ve arabanın ön göğüslüğünü değiştirdiler.Bu olaydan sonra arabanın iç aydınlatmaları ve cam silecekleri çalışmadı bu arada arabayı 08,11,2004 tarihinde servis bana teslim ederken aracın aküsü bitik durumdaydı araç çalışmadı aküyü şarj edip ondan sonra aracı bana verdiler.Bu arada halen ön takımdan gelen sesler devam ediyor bir türlü bu sesleri kesemediler.Bagaj kapağından sesler geliyordu içindeki saçların ek yerinde ayrıldığı için bu sesi yapıyormuş onuda dışarıda kaportajıya yaptırdılar çünkü kendi servisinde kaporta bölümü yok.Daha doğrusu hiç bir bölüm yok sadece bunların yaptığı aracın yağını değiştirmek suyuna bakmak o kadar.Daha sonra aracın fren merkezini değiştirdiler balataları değiştirdiler.Bundan 5 -6 sonra aracın frenlerinde sorun olduğu için servise gittim bu seferde aracın diskleri bozuk dediler ondan sonra sipariş verdiler diskler değişti.1-2 sonra aracın farları kendi kendine aşağı yukarı çalışmaya başladı servise gittim ve farların değişmesi lazım dediler ve farları değiştirdiler bu arada alt takımdan gelen sesler devam ediyor ama bir türlü bulamadılar.Neyse daha fazla uzatmıyayım ama enson geçen servise gittim çünkü sesler daha çok arttı ve beni çok fazla rahatsız etti servisteki usta baktı test sürüşüne çıktık oda farketti arızayı ama tam olarak nerden olduğunu anlıyamadı bu arada arabanın şanjımanı da kitlendi sonra kendiliğinden açıldı usta da şaşırdı abi senin bu arabada var bişeyler ama bir türlü bulamadık dedi.Daha sonra AKS getirdiler değişecek diye bana haber verdiler ve aracı servise çağırdılar ertesi gün sabah aracı servise götürdüm bıraktım öğleden sonra alırsınız dediler.Aracı akşam üstü almaya gittiğimde servis müdürü KEMAL bey aracın o sesi AKS dan değilde başka yerden yaptığını söyledi ama ben benim araca bakan ustaya sordum o abi biz sökemedik parçayı o yüzden değiştiremedik ve deniyemedik dedi ben şimdi kime inanayım kime güveneyim.Neyse 05,05,2006 tarihinde aracı sabah saat 9,30 da aracı servise bıraktım onlar akşam üstü alırsın dediler bede tamam dedim ve bıraktım.Akşam üstü aradım araç bugün yetişmeyecek yarın alabilirsiniz dediler.Ertesi gün öğlen vakti gittiğimde servise aracın şanjımanında sorun olduğunu söylediler parça siparişi verdik dediler ama 4-5 günden önce gelmez dediler.Bende bunun üzerine bana bir araç verin yerine arabam tamir oluncaya kadar dedim olmaz dediler o zaman benim aracı geri verin parça gelince getireyim dedim bu seferde biz söktük şimdi toparlıyamayız dediler ben mağdur durumdayım beni 10 gün boyunca araçsız bırakıyorlar hemde çevremdeki insanlar benimle dalga geçmeye başladılar yine araban bozuk yinemi servise gidiyorsun diye.BEN SIFIR ARABA ALDIM RAHAT EDEYİM DİYE AMA FORD YÜZÜNDEN PİSİKOLOJİM BOZULDU İNSANLARA SATAŞMAYA BAŞLADIM.Benim sorunumu çözemezse FORD bende her yere mail atacam gerekirse AMERİKA ya yada İNGİLTERE ye yollıyacam.Araba kiralıyacam camlarına FORD ARABA ALMAYIN SORUNLARI VAR ÇÖZEMİYORLAR DİYE YAZI YAZACAM VE BÜTÜN GÜN ŞEHİR İÇİNDE DOLŞACAM ÖNEMLİ YERLERDE DURACAM MESALA BAYİNİN YANINDA DURACAM VE EN KÖTÜ ŞEKİLDE FORD UN REKLAMINI YAPICAM.

İSA DEĞİRMENCİ ARACIN PLAKASI 09 K 4185
İNÖNÜ BULVARI NURİ BİLGİN APT. 68/C KUŞADASI -AYDIN
0256 614 74 20 Fax:0256 614 99 53
Mail:[email protected]