Geçmiş olsun dileklerimi sunarım malesef turkiye de bu tür şeyler su an veya geçmişte degil hergun oluyor malesef bunun önlemini devletin sıkı bir sekilde alması lazım
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Geçmiş olsun dileklerimi sunarım malesef turkiye de bu tür şeyler su an veya geçmişte degil hergun oluyor malesef bunun önlemini devletin sıkı bir sekilde alması lazım
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
daha önce aynı sorunu bende yaşadım antakya honda bayii si ile yine senin aracın parçalarını değiştirmişler benim aracın parçalarını değişmek istemediler birkac dedefa tüketici haklarına baş vurdum öyle değişti
Kardesim bu tür isler olmamasilazim.
Seni destekliyorum.
Bir Servis veya fabrika buna care bulamazsa, bence yeni vermeleri lazim.
Türkiye de özel bir müsteri koruma sistemi olmasi lazim (ben avrupa da kaliyorum, ve Türkiye de var mi yok mu, haberim yok).
Bence en az araba problemleri Japon markalarda dir.
Fransiz marka kulandim (citroen, peugeot, renault) hiç birinden de memnun kalmadim. Harcamadigim para kalmadi, parçalar için, tamirci parasi vs.
Tavsiye etmem
Alman mali VW, Audi, Opel güzel ama zamanla onlarinda kendilerine göre hep bir arzalari var. iyi ama her zaman bir yerden problem cikiyor ve baya masrafli oluyor.
Italyan arabalari, yeni modelleri bilmem (fiat ,alfa romeo ) allah korsunun tövbe bir daha alirsam. (iyi barim 4 tekeri var ve araba diyebiliriz).
Japon arabalari. Honda Integra LPG li kullandim.
Cok memnun kaldim ondan sonra mazda 323 aldim sonra 626 aldim.
Abi bu arabalar vallahi SÜPER. Hellal olsun Japon abilere.
MOTOR sorunu hiç olmadi.
Sadece normal bakimini yapiyordum kendim (suyu, yagi, vs) hiç bir zaman kafam agrimadi.
Su an opel Corsa kullaniyorum. MOTORUNU yaktim! vites kutusu ses yapiyor ve pek zevki kalmadi.
Bir tane de VW transporter kamyonetim var biraz bakim ister.
JAPON arabalari en iyisi dir.
Benim düsüncem tabi.
Selamlar.![]()
Evet arkadaşım sana katılıyorum en az sorun çıkartan araçlar japon'larınki
saygılar.
doblo varken doblo alınır.doblodan şaşmam.
Arkadaþlar beným elým deký araba ford transit 125 T300 2005 mod. (önden çekiþli olan mod. ) bu aracýmýn sorunu yoldan gýderken ýstop etmesi 1 2 servýse gorudum hepsý ayrý býrsey soyluyor ne yapacagýmý sasýrdým suana kadar 1000 2000 lýraya yakýn masraf yaptým 80 le 100 le gýdrken ýstop edýor veya sýkýstýgý zaman ýstop edýor býrde de ýstop ederken kýzdýrma bujýsýnýn lambasý yanýor bazen fazla gaza basýnca avansa kalkýor araba bana bu konuda yardýmcý olacak arkadaslara sýmdýden tsk ederým bu mod. ve bu kasa aracý olan arkadaslardan da boyle býr sorun yasayýp yasamadýklarýný ogrene býlýrsem ýyý olacak yksa býr kýrbýt yakacam bu arabaya(((
insan parasý ile ancak bu kadar rezalet yaþayabilir...yuh yaniii...zaten servis ler normal sanayi tamircilerine göre kat kat fazla para alýyorlar. birde ilgilenmemeleri yada arýzayý bulamamalarý çok can sýkýcý... allah kolaylýk versin arkadaþýmýza...
Not: Bende polo var... bir parçasý için servisi ( motor kelebeði isimli parça) 877 tl + iþçilik istemiþti... 1000-1100 tl ye mal olacaktý...
aksaraydan parçanýn orjinalini 360 tl ye aldým 60 tl iþçilikle taktýrdým...süper oldu... Duyrulur...
selametle...
ya bunu türkiyede hatýrý sayýlýr bi firma yapýyosa kime güveneceðiz hayret edilecek bi olay ama amcamda connect var yeni aldýk 3000km de bende kullanýyorum týk yok arabada arkadaþta yeni fiesta var oda ayný bende fiesta almayý düþünüyodum kurt düþtü þimdi içime valla
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri