REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: AKÞAM 7 SABAH 7 BEDAVA Turk telekom kampanyasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart AKÞAM 7 SABAH 7 BEDAVA Turk telekom kampanyasý

Türk Telekom, düzenlediði yarýyýl tatili kampanyasý ile 22-28 Ocak 2009 haftasý boyunca Türk Telekom hattý olan herkese saat 19.00'dan sabah 07.00'ye kadar þehirlerarasý ve þehiriçi 3 bin dakika bedavagörüþme hediye ediyor..

Türk Telekom Pazarlama ve Ýletiþim Baþkaný Erem Demircan, grup olarak ev ve iþ telefonlarýndan GSM'ye, geniþbant internetten, yazýlýma, çaðrý merkezine kadar geniþ alanda faaliyet gösterdiklerini hatýrlattý.

Son dönemde pazara sunduklarý ürünlerden wirofon ile ev telefonunun mobil hale geldiðini, Vitamin ile eðitim içeriklerinin online ve interaktif þekilde sunulduðunu anlatan Demircan, �Türk Telekom Grubu tarafýndan geliþtirilen bu teknolojilerin yurt dýþýna ihraç edildiðini görmek de ayrý gurur kaynaðý bizim için. Dünyaya Türk inovasyonunu sunmaya devam ediyoruz dedi.

BEDAVA DAKÝKALAR ÝLE TRAFÝK ARTTI

Demircan, Türk Telekom olarak Kurban Bayramý ile birlikte özel günlerde �bedava� dakika vermeye baþladýklarýný, kampanyalarýnýn yýlbaþýnda da devam ettiðini belirterek, þu bilgileri verdi:

Özellikle ev ve iþ telefonlarýna yönelik özel günlerde bedava konuþma imkaný veren kampanyalarýmýzýn büyük ilgi gördüðünü, kullaným oranlarýndan gördük. Kurban bayramýnda þehirlerarasý konuþma trafiðimiz bir önceki bayrama göre yüzde 46 artarken, yýlbaþýnda müþterilerimize sunduðumuz bedava dakikalar ile þehirlerarasý trafik yüzde 111 arttý

Özel günlerde sunduklarý �bedava� dakika kampanyalarýna yarýyýl tatili kampanyasý ile devam ettiklerini bildiren Demircan, bu kampanya ile 2 saat yerine 1 hafta boyunca bedava konuþma olanaðý sunduklarýný söyledi.

Demircan, 22-28 Ocak 2009 haftasý boyunca Türk Telekom hattý olan herkese saat 19.00'dan sabah 07.00'ye kadar þehirlerarasý ve þehiriçi 3 bin dakika bedava görüþme hediye ettiklerini kaydetti.

Kampanya için baþvuru, taahhüt gerekmediðini ve ek ücret istenmeyeceðini vurgulayan Demircan, Türk Telekom hattýna sahip olan herkesin, herhangi bir koþul olmadan bu kampanyadan da faydalanabileceðinin altýný çizdi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

her ay hiç konuþmadan 11 tl para alýyorlar bunun neresi ücretsiz oluyor ben anlamýþ deðilim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende vodafone 50 tl cep limitsiz var sabit hatlara ve vodafone içi bedava konusuyorum artýk sabit hatlarý kullanan cogu kesim kalmadý bende bile süs niyetine duruyor telefon
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende vodafone 50 tl cep limitsiz var sabit hatlara ve vodafone içi bedava konusuyorum artýk sabit hatlarý kullanan cogu kesim kalmadý bende bile süs niyetine duruyor telefon
    Bende Turkcell aylýk 1 tl Turkcell içi 180dk++120dk her yöne(1tl) var. Turkcell içi 180 dk konusuyorum. artýk sabit hatlarý kullanan cogu kesim kalmadý bende bile süs niyetine duruyor telefon..

aynen hocam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý hallederiz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    her ay hiç konuþmadan 11 tl para alýyorlar bunun neresi ücretsiz oluyor ben anlamýþ deðilim
    valla telefon etmiyorum her ay 10 ytl ödüyorum katýlýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende Turkcell aylýk 1 tl Turkcell içi 180dk++120dk her yöne(1tl) var. Turkcell içi 180 dk konusuyorum. artýk sabit hatlarý kullanan cogu kesim kalmadý bende bile süs niyetine duruyor telefon..

aynen hocam
    hepsine 1 tl mý veriyon abi eðer 1 tl veriyosan aynýndan banada yolla bi zahmet

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hepsine 1 tl mý veriyon abi eðer 1 tl veriyosan aynýndan banada yolla bi zahmet
    aynen aylýk 1 tl. 3 ayda bi fatura geliyo oda 3tl ediyo
    haftada 2 gunde full bedava konuyom oda bu bedavanýn içinde...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aynen aylýk 1 tl. 3 ayda bi fatura geliyo oda 3tl ediyo
    haftada 2 gunde full bedava konuyom oda bu bedavanýn içinde...
    en baba tarife sizin tarifeymiþ üstad hala kayýt alýyorlarmý?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

halen kayýt alýnýyor...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Türk Telekom önce insanlar konuþmadan aldýðý sabit ücreti kaldýrýrsa kendisi içinde bizim içinde iyi olur, Eðer Ýnternet ayný fiyata baþka altarnatifim olsun. Hem telefonu hemde interneti iptal ettireceðim. Sýrf haketmeden aldýðý sabit ücret için

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri