Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
11 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: AKÞAM 7 SABAH 7 BEDAVA Turk telekom kampanyasý

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bende vodafone 50 tl cep limitsiz var sabit hatlara ve vodafone içi bedava konusuyorum artýk sabit hatlarý kullanan cogu kesim kalmadý bende bile süs niyetine duruyor telefon
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Serkan Yýlmaz Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende vodafone 50 tl cep limitsiz var sabit hatlara ve vodafone içi bedava konusuyorum artýk sabit hatlarý kullanan cogu kesim kalmadý bende bile süs niyetine duruyor telefon
    Bende Turkcell aylýk 1 tl Turkcell içi 180dk++120dk her yöne(1tl) var. Turkcell içi 180 dk konusuyorum. artýk sabit hatlarý kullanan cogu kesim kalmadý bende bile süs niyetine duruyor telefon..

aynen hocam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bende Turkcell aylýk 1 tl Turkcell içi 180dk++120dk her yöne(1tl) var. Turkcell içi 180 dk konusuyorum. artýk sabit hatlarý kullanan cogu kesim kalmadý bende bile süs niyetine duruyor telefon..

aynen hocam
    hepsine 1 tl mý veriyon abi eðer 1 tl veriyosan aynýndan banada yolla bi zahmet

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý xxman Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    hepsine 1 tl mý veriyon abi eðer 1 tl veriyosan aynýndan banada yolla bi zahmet
    aynen aylýk 1 tl. 3 ayda bi fatura geliyo oda 3tl ediyo
    haftada 2 gunde full bedava konuyom oda bu bedavanýn içinde...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý BasriMutaf Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    aynen aylýk 1 tl. 3 ayda bi fatura geliyo oda 3tl ediyo
    haftada 2 gunde full bedava konuyom oda bu bedavanýn içinde...
    en baba tarife sizin tarifeymiþ üstad hala kayýt alýyorlarmý?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri