Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: arkadaşlar yardımınızı(tavsiyenizi) bekliyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart sansuı sc 6000

bende sansuı sc 6000 uydu var.ben buna motor alsam turksatta başak uyduları izleyebilirmiyim.hangi motoru alayım tavsiyelerinizi bekliyorum
    Konu zeynel89 tarafından (24-01-2010 Saat 18:15 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım ilk öncelikle lütfen Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. okuyun bu konu başlığı forum kuralını ihlal ediyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tamam düzelltim sanırım oldu hata varsa tekrar düzelteyim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

burada olmuş ama anasayfada olmamış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş hiç motorla uğraşma ayrı bir çanak ve aparat sistemiyle 3-4 tane uydu seyredebilirsin hemde motora göre çok ucuza saygılar...
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Slm. Zeynel89 sorunuz bence ihtiyacınıza bağlı. Bana sorarsanız motorlu sistem çok kullanışlı ve keyifli. ankaradan SG 2100 diseqc motor ve 90 cm çanak ile 31 uydu binlerce kanal izliyorum. kendiniz kurabilirseniz 100 TL civarında maliyeti var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dursun66 kardeşim biraz daha açıklayabilirmisin?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı zeynel89 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    dursun66 kardeşim biraz daha açıklayabilirmisin?
    kardeş mesajını şimdi gördüm biraz açıklamağa çalışayım türksatın haricinde bi tane çanak alıyorsun [enaz 90cm ofset ] onu hotbirtte ayarlıyorsun ondan sonra uydu ekipmanı satan bi yerden aparat alıp isteğine göre2-3-4 uydu aynı çanağa ayarlıyorsun nasıl yapılacağı bu forumda mevcutur arasan bulursun simdiden kly gesin her halde seni aydınlatmişimdir....
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazınız paylaşım yapmayan ve emu desteği olmadığı için motorlu sistem gereksiz. zaten hafızadada sorun yaşayabilirsiniz.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paraya göremi ihtiyacin giderilmesi .yoksa ? Mantiken cihazlarin paylaşim yapmamasi emu destegi olmamasimi motolunun tavsiye edilmemesi hafizadaki sorunu yaşayabilmek .vallahi ben cözemedim .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri