Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: SEG 11 ak 30 a14 tv açılmıyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 SEG 11 ak 30 a14 tv açılmıyor

Arkadaşlar siteye yeni uye oldum ve tv arızanın benzerlerini buldum denedim fakat sorun hala çözülmş değil.
    Sorun televizyon çat sensinden sonra açılmadı fişi takıp power tuşuna bastığımda led ışığı kırmızı yanıp seönüyor ve aynı şekilde tv yükleme sesi gelip gidiyor ve açılmıyor...
    Forumda araştırıp buna benzer arızaları çözümlerii denedim fakat olmadı 4700 uf kondansatoru değiştirdim 22k lık taş direnicn yanındak mercimek dirençleride değiştirdim fakat işe yaramadı yardımlarınızı düşüncelerinizi bekliyorum..
    Şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bu 808dfi iyi değiştirdim (yukardakilerin yaptıktan sonra) sorun düzeldi bir kaç saat çalıştıktan sonra yine eski durumuna döndü tv yine ciuv ciuv ötüp duruyor (yine yukarıdaki gibi oldu) kafayı yicem ya akıl verin arkadaşlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım c 613 kondansatörünüde değiştir 10mf 50v bu 808 dfı ile birlikte sorunun düzelir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok saol hocam teşşekkür ederim olursa bilgilendiririm

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çalıştırdık ama tekrar edermi bilemiyruz yardımlar için saolun şasede elektrik var kaçak var sanırım onuda yaptıkmı olucak tekrar saoğolun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlı olsun kon . değiştiysen sorun düzelmiştir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri