Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: SEG 11 ak 30 a14 tv açýlmýyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 SEG 11 ak 30 a14 tv açýlmýyor

Arkadaþlar siteye yeni uye oldum ve tv arýzanýn benzerlerini buldum denedim fakat sorun hala çözülmþ deðil.
    Sorun televizyon çat sensinden sonra açýlmadý fiþi takýp power tuþuna bastýðýmda led ýþýðý kýrmýzý yanýp seönüyor ve ayný þekilde tv yükleme sesi gelip gidiyor ve açýlmýyor...
    Forumda araþtýrýp buna benzer arýzalarý çözümlerii denedim fakat olmadý 4700 uf kondansatoru deðiþtirdim 22k lýk taþ direnicn yanýndak mercimek dirençleride deðiþtirdim fakat iþe yaramadý yardýmlarýnýzý düþüncelerinizi bekliyorum..
    Þimdiden teþekkürler

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar bu 808dfi iyi deðiþtirdim (yukardakilerin yaptýktan sonra) sorun düzeldi bir kaç saat çalýþtýktan sonra yine eski durumuna döndü tv yine ciuv ciuv ötüp duruyor (yine yukarýdaki gibi oldu) kafayý yicem ya akýl verin arkadaþlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým c 613 kondansatörünüde deðiþtir 10mf 50v bu 808 dfý ile birlikte sorunun düzelir

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çok saol hocam teþþekkür ederim olursa bilgilendiririm

Kullanýcý Bilgi Menüsü

çalýþtýrdýk ama tekrar edermi bilemiyruz yardýmlar için saolun þasede elektrik var kaçak var sanýrým onuda yaptýkmý olucak tekrar saoðolun

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hayýrlý olsun kon . deðiþtiysen sorun düzelmiþtir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri