Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: **elveda**

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart **elveda**

Şu anda düşüncelerim ve bedenim o kadar yorgun ki... Ve o kadar ağır geliyor ki yüreğim yüreğime. Ya o taşıyamayacak yükümü benim, yada ben dayanamayıp bırakacağım bedenimden... Sonunun nereye kadar süreceğini bilmediğim bir yolu başındayım belki ama, sonunu da hiç merak etmiyorum...Sonu olmayan yollar benim harcım değil aslında...Ben gittiğimde geride kalanlar, aslı astarı olmayan bahanelerle terk edenler değil, beni gerçekten ve yürekten sevdiğime inananlar bilmeli gittiğim yeri...Ve beni arzuladığında, bir dosta ihtiyaç hissettiğinde bulabilmeli. Hiç bir zaman geriye dönemesem de sadece o gelebilmeli bana... Güneşin her doğuşunda gülebilmeli toprak... Yüreği ısınmalı insanın... Balıklar gülümsemeli derinliklerinde denizlerin... Yağmur sonrası gökkuşağı olabilmeli taneleri tek tek damlacıkların... Ayçiçekleri seyretmeli parıltıyı... Ve o parıltıdan almalı gıdasını...Okyanuslar çarşaf gibi olmalı... Hiçbir gemi rotasını şaşırmadan varabilmeli gitmek istediği limana... Buğday kavrulmalı, altın sarısını almalı topraktan... Alın teri akıtmalı birbirini yürekten seven sevgililer... Sevgi o kadar kolay değil, bunu bilmeli... Bilmeli ki her alın terinin bir damlası yüreğine düştüğünde mutlu olabilsin... Olabilsin ki değerini bilebilsin sevginin.... Güneş olmasa da, ısıtmasa da gecenin ayazında tenini, ısıtmalı yüreği bedenini..
    İşte yaşanması gereken hayat bu kadar...Ardımda bıraktığım iyi veya kötü hatıralarımı yanıma alarak, bir daha belkide hiç dönmemek üzere ve ben gidiyorum, hoşça kal diyerek, hakkını helal et diyerek gidiyorm..Elveda herşeye ve herkese..
    Hoşça kal..
    Sevgiler yüreğinizden, yüreğinizden dostluklar eksik olmasın::..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nereye melek73

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok güzel dokunanklı valla

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yav hu melek yine nerelere gidiyorsun

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu günde ...ELVEDA... fırtınası esiyor her yerde...Gitmekmi kolay...Kalmakmı...Bilmiyorum...Hangisi daha acı veriyor...Bilmiyorum...

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hiç mi hiç sevmedigim kelime elveda şiirlerde dizelerde olsun elveda serin ve soguk sonbaharı hatırlatır bana ve kimseyede hatırlatmasın bu sözcügü kimse kullanmasın bu kelimeleri teşekürler......

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben daha bu gün kullandım...istemesekte bazen yol ayrımı kaçınılmaz oluyor...Allah herkesin kalbine göre versin...

Sustur gözlerini
    Oysa elveda dedin
    Bakma gidemem ...

Yüzümde güneş
    Yıldızlar ceplerimde
    Sensiz körüm ben

Gün sende kalsın
    Ve şarkısı rüzgarın
    Ay aynan olsun

Ayrılıktansa
    Yollar sonsuza gider
    Farketmez sonu

Elveda dedin
    Arkanı dön ve yürü
    Dönme gidemem...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yapa bileceğimiz bir şey varsa hemen söyleyin arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı melek73 Nickli Üyeden Alıntı
    Şu anda düşüncelerim ve bedenim o kadar yorgun ki... Ve o kadar ağır geliyor ki yüreğim yüreğime. Ya o taşıyamayacak yükümü benim, yada ben dayanamayıp bırakacağım bedenimden... Sonunun nereye kadar süreceğini bilmediğim bir yolu başındayım belki ama, sonunu da hiç merak etmiyorum...Sonu olmayan yollar benim harcım değil aslında...Ben gittiğimde geride kalanlar, aslı astarı olmayan bahanelerle terk edenler değil, beni gerçekten ve yürekten sevdiğime inananlar bilmeli gittiğim yeri...Ve beni arzuladığında, bir dosta ihtiyaç hissettiğinde bulabilmeli. Hiç bir zaman geriye dönemesem de sadece o gelebilmeli bana... Güneşin her doğuşunda gülebilmeli toprak... Yüreği ısınmalı insanın... Balıklar gülümsemeli derinliklerinde denizlerin... Yağmur sonrası gökkuşağı olabilmeli taneleri tek tek damlacıkların... Ayçiçekleri seyretmeli parıltıyı... Ve o parıltıdan almalı gıdasını...Okyanuslar çarşaf gibi olmalı... Hiçbir gemi rotasını şaşırmadan varabilmeli gitmek istediği limana... Buğday kavrulmalı, altın sarısını almalı topraktan... Alın teri akıtmalı birbirini yürekten seven sevgililer... Sevgi o kadar kolay değil, bunu bilmeli... Bilmeli ki her alın terinin bir damlası yüreğine düştüğünde mutlu olabilsin... Olabilsin ki değerini bilebilsin sevginin.... Güneş olmasa da, ısıtmasa da gecenin ayazında tenini, ısıtmalı yüreği bedenini..
    İşte yaşanması gereken hayat bu kadar...Ardımda bıraktığım iyi veya kötü hatıralarımı yanıma alarak, bir daha belkide hiç dönmemek üzere ve ben gidiyorum, hoşça kal diyerek, hakkını helal et diyerek gidiyorm..Elveda herşeye ve herkese..
    Hoşça kal..
    Sevgiler yüreğinizden, yüreğinizden dostluklar eksik olmasın::..
    Melek herkese veda eder ama bu foruma edemez şiir yazmış yine ayrılık şiiri:033102smile_1_prv:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri