Haber güzel daha iyi ileri teknoloji sağlandık'tan sonra neden olmazsın...
Türk Telekom çalışıyor.![]()
Haber güzel daha iyi ileri teknoloji sağlandık'tan sonra neden olmazsın...
Türk Telekom çalışıyor.![]()
teşekkürler.zaman neyi gösterecek bakalım.
ah be biz t.v yi uydudan izleriz bunlar önce internet hızımızı normal'e getirsinler bu sitede bile zorlanıyorum bağlantı olarak artık gerisini siz düşünün.. nerdeeee t.v izlemek
ev telefonunu evden arayacaksın slogunu vardı telekomun.
buna karşılık olarakta televizyon, yelevizyondan izlenir....
yerim teknolojisini.. guvenmiyorum telekomada ttnetede. bittiiiii. bundan ötesi bana hikaye gelir. her zman 1 tl olursa tamam süper. ama sanmıyorum..
vallaha türk telekomyaş yere yatmaz bence digitürk gibi müşteri toplayıp sonra ver yansın kazık maçlarıda alsaydı görünbakalım1tl seyrede biliyormusunuz fiat 20 30 kat katlardılar zaten telefonu ister konuş istersen konuşma aylık 20tl geliyor 47tl internet etdi 67 tl toplam ben bunu her ay ödeyorum digitürkde aynı para dsmartda aynı dsmart internet verivor deyecegim şu hepsi aynı
Sevgili arkadaşlar sizlerdeki Telekom'a güvensizlik aynen bendede var internetin durumu ise malum içler acısı küçük bir videoyu izlerken mahfoluyoruz değil Tv izleyeceksin üstelik sözü edilen 8mbit internet adı 8 mbit ben tarife değiştirirken ayda sadece 3 tl farkla 8mbit
kullanın diye bana tavsiyede bulundu telekom ve bende bir ay denedim bence hiçbirşey değişmediğigibi sözlerimin başındada dediğim gibi telekoma duyduğum güvensizlikten dolayı bu 3 tl karşılığı 8mbit olayını araştırayım dedim ve adamların 15gb kotasının olduğunu gördüm yani 15 gb tan sonra hızınız eski dail-up (512 mb) düşüyormuş.Telekom'u aradım ve neden bunu bana söylemediniz dedim kesinlikle söylemişizdir dediler ozaman dedim görüşmrnin bant kaydını tekrar dinleyin göreceksiniz dedim ve ses seda çıkmadı bunun üzerine bende normal sınırsız tarifeye tekrar geçtim.Yani güven çok öneml bence bunların hepsi masal başlasınlarda görelim bakalım üstelik adamların ücretli vereceği birçok kanalı(IP Tvleri) zaten bazı proğramlar şimdiden veriyor bence beklemek lazım PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER
bu aydınlatıcı haberden sonra cok tesekür ederim.ve ayrıca telekomun bu girişide cok iyi oldu .iyi ve kötü güzel birşeye el attı.güzel günlere cok tesekkürler......
telekom hangi hizmetinde vatandaşı kolladıki yok sabit ücret yok şu yok bu ben güvenmiyorum imkanım olsa sabit telefonumu bile kapattıracam ama int.için mecburen kullanıyoruz!
telekomu satanlar utansın ne diyim
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri