ttnete asla güvenmem önce ucuz sonra pahalı.
ttnete asla güvenmem önce ucuz sonra pahalı.
millete şu kadar ücretsiz konuşma hakkın var dediler sonrada faturayı kabarttılar artık benim türk telekoma güvenim hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç yok
yaptığınız yorumlara gülüyorum
Vodafone her yöne aylık sabit ücret die kampanya yaptı müşteri kazandı 3 ay sonra diğer operatörleri sınırladı fiyatı artırdı.
Turkcell ın fiyatları zaten kaç senedir hep uçuk yaptığı kampanyalar her zama kısa. Ağları geniş olduğu için ve kurumsala önem verdikleri için tek kullancıyı pek önemsemıyorlar.
Aveada telekom ortağıda olsa sonuç olarak GSM.
Artı bu 3 firma 3G interneti diye yaygara yaptılar sonuç ne oldu ucuk fiyatlarda 3 G yetmezmıiş gibi türlü sorunlar.
Digiturk e gelelim verdiği fiytlar gub gibi ortada ucuk. ayrıca artık kanal paketleride zevksiz.
Diğer firmaların yaptıkları nedense gözden kaçıyor.
GSM şirketlerinin olmadığı köylerde halen ve bundan 20 sene öncede telekom vardı. Halende var.
Telekom bence bundan sonra daha ucuza güzel teknolojiler sunucak ama DEVLET zamanındaki beleşe beklemeyin. yaptığınız yorumları sadece devlet zamanında alıştığınız ucuzluğa bağşıyorum ama o ucuzluk sanmayınkı devletın cebinden çıkıyordu yıne vergiler sayesınde bizim cebimizden.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.
ya zaten türksat hordbird 2000 kanal seyrediyoruz 78 kanalla ne işimiz var fatura kazığı neti bıraktırmamak gsm ler neti ucuzlatmasını beceremediler telekom kaçırmamaya çalışıyor okadar
valla işin içinde türk telekom varsa güvensizlik önce gelir1 tl die başlar sonra bide bakmışın fatura kabarı vermiş...limitsiz 8mbps kullanıyorum normal fiyat 49 tl iken bu ay 58 tl geldi ne iştir anlamadım gerisini siz düşünün o yüzden ttkoma güvenmek yanlış olur..zaten yakındada süperonlineye geçecem bence herkes bunu düşünmeli
fiyatalara buradan bakabilirsiniz Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. artı telefon hattınada gerek yok ..sırf net için telefonuda mecbur kılan ttkom'a inat ...
Telekom milleti avlamak için ne yapacağını bilmiyor ayda 2 3 liraya millete bir sürü pakete üye yapmaya çalışıyor yok dershane yok evde çocuk var yok ip tv milletten sömürdüğü az geldi sanırım .....
şimdilik iyi gibi görünsede zaman en iyi ilaç bence. bakalım ne kadar olacak nasıl olacak
Bakalım bekleyelim bununda sonucu evlere verilen gaz hikayesine dönerse şaşmam hekes kömürden kurtulup gaz bağlattı evlerine kombiler alındı fakat şimdi evlerde yer kaybından başka birşey yok çünkü kimse gaz faturalarını ödeyemiyor gene eski sobalara dönüldü bizde 1 liraya 78 pragram izleyeceğiz derken bigi sayar sistermini kullanamaz hale geirsek hic şaşmam çarşıdaki pirinci ararken evdeki bulgurdan olmıyalım derim herkese Slm...
En az 8 mbit üyesi olacaksın. Bu da sadece standart yayınları izlemek için. aylık 4 GB 29-31,-tl., 6 GB ise 39-49,-Tl. Hem ttnet, hem webtv, hemde iptv aboneliğini garanti edeceksin. Herhalde 24 ay.
Haber güzel daha iyi ileri teknoloji sağlandık'tan sonra neden olmazsın...
Türk Telekom çalışıyor.![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri