![]()
![]()
Damatlar'ının onu ne kadar sevdiğini anlamak isteyen kayınvalide onları bir testten geçirmeye karar verir...
1.Damatla birlikte deniz kenarında yürüyüşe çıkarlar kadın kendini denize atar ve beni kurtar diye bağırır damat hiç düşünmeden atlar kayınvalideyi kurtarır ve ertesi gün damat işe gitmek için kapıyı açtığında kapıda bir peugeot 206 ve camında bir not : Beni kurtardığın için teşekkürler SENİ SEVEN KAYINVALİDEN
2.Damat ve yine aynı senaryo ve tabi damat diğer damattan deneyimli hiç düşünmeden kurtarır kadını ertesi gün işe gitmek için dışarı çıktığında kapıda bir peugeot 206 ve camında bir not : Beni kurtardığın için teşekkür ederim SENİ SEVEN KAYINVALİDEN
ve sıra 3.damata gelmiştir...
3.Damatta yine aynı senaryo kadın kendini denize atar damadın kurtarıcağından emin, fakat damat kılını bile kıpırdatmaz ve kadın boğulur...
Ertesi gün damat işe gitmek için dışarı çıkar kapıdason model bir porsche carrera gt ve camında bir not : TEŞEKKÜRLER!!!!!! SENİ SEVEN KAYINPEDERİN .....

Teşekkur:
Damatlar'ının onu ne kadar sevdiğini anlamak isteyen kayınvalide onları bir testten geçirmeye karar verir...
Alıntı

Yer imleri