REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: Hotbirdim Gidiverdi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Hotbirdim Gidiverdi

Dün bir sorun yoktu bugün baktım ki sinyal sıfır tüm kanallarda. Sorun neden olabilir turksatta problem yok.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kar yagısı vs oldumu?Turksat var ise hotbird yok ise canaktan sinyal alamıyorsanız ya disecg bozulmuş,kablo cıkmış yada lnb bozulmuş olabilir

Bazen kar yagdında lnb'ye giden kablo su alabiliyor ve bazen temas etmiyor kablonun ucu
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kar yada yağmur yok burda çanakda sabit oynama yok kabloyu çıkartıp yeniden taktım sorun devam ediyor şimdi neden olabilir?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yengec71 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kar yada yağmur yok burda çanakda sabit oynama yok kabloyu çıkartıp yeniden taktım sorun devam ediyor şimdi neden olabilir?
    lnb ve disegc değiştirerek kontrol edin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yengec71 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan veserkan ustaya katılıyorum senin sorunun 1dayzek su almış olabilir 2kablo uçları oksit ya mış olabilir3çanağın ayarı kaçmış olabilir başka bir şey olamaz...
    ELİNE,BELİNE,DİLİNE SAHİP OL. HZ.ALİ.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı dursun66 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    volkan veserkan ustaya katılıyorum senin sorunun 1dayzek su almış olabilir 2kablo uçları oksit ya mış olabilir3çanağın ayarı kaçmış olabilir başka bir şey olamaz...
    4 lnb arızalanmış olabilir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lnb arızası olması muhtemel yok değilsede lnb rüzgardan sallanmışsa yönünü ayarlayıp tekrar kontrol et! benimde aynı şey başıma geldi lnb kaymıştı düzelttim!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

disecg girişini 2den 4e aldım düzeldi teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri