mrb arkadaşlar.bende dün dreambox dm 500 s aldım.kullanan arkadaşlardan aldığım tavsiye ile bu makineyi aldı.ve makine içinde çok acemiyim.aldığım yer sadece tv ye ve internete bağla yeterli dedi. bende öyle yaptım modemden gelen kabloyu makineye taktım.ve tv ye bağladım.size soracağım bir çok şey var. umarım kulaklarımı çınlatmazsınız madeler halinde yazayım daha kolay olur sanırım.
1-çanak olarak 2 çanak var merkezi türksat ve hotbird.3, bir çanak bağlayıp merkezi sisteme digitürkü izleyebiliyormuyum.
2-kanallar uydu frekanslarına göre sıralı ben bu kanalları istediğim gibi bir yerde toplayıp kendi listemi oluşturabiliyormuyum?
3-istediğim kanalları nasıl silebiliyorum.
4-makineye internet kablosunu bağladım,fakat bunun internetten güncelleme yapması için herhangi bir işlem yapmam gerekirmi yani makineyi modeme tanıtmak gibi birşey?yoksa otomatik ıp alıp kendisimi güncelliyor?
5-bazı kanallarda görüntü kesik kesik. kendim bir kanal eklemek istersem nasıl eklerim
arkadaşlar şimdilik bu kadar

umarım sorularımla sıkmamışımdır kimseyi. dedimya daha çok acemiyim bu konuda. şimdiden teşekkürler
Yer imleri