REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: dreambox dm 500s yardım lütfen

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Warn dreambox dm 500s yardım lütfen

mrb arkadaşlar.bende dün dreambox dm 500 s aldım.kullanan arkadaşlardan aldığım tavsiye ile bu makineyi aldı.ve makine içinde çok acemiyim.aldığım yer sadece tv ye ve internete bağla yeterli dedi. bende öyle yaptım modemden gelen kabloyu makineye taktım.ve tv ye bağladım.size soracağım bir çok şey var. umarım kulaklarımı çınlatmazsınız madeler halinde yazayım daha kolay olur sanırım.

1-çanak olarak 2 çanak var merkezi türksat ve hotbird.3, bir çanak bağlayıp merkezi sisteme digitürkü izleyebiliyormuyum.

2-kanallar uydu frekanslarına göre sıralı ben bu kanalları istediğim gibi bir yerde toplayıp kendi listemi oluşturabiliyormuyum?

3-istediğim kanalları nasıl silebiliyorum.

4-makineye internet kablosunu bağladım,fakat bunun internetten güncelleme yapması için herhangi bir işlem yapmam gerekirmi yani makineyi modeme tanıtmak gibi birşey?yoksa otomatik ıp alıp kendisimi güncelliyor?

5-bazı kanallarda görüntü kesik kesik. kendim bir kanal eklemek istersem nasıl eklerim

arkadaşlar şimdilik bu kadar umarım sorularımla sıkmamışımdır kimseyi. dedimya daha çok acemiyim bu konuda. şimdiden teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı forevega Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    mrb arkadaşlar.bende dün dreambox dm 500 s aldım.kullanan arkadaşlardan aldığım tavsiye ile bu makineyi aldı.ve makine içinde çok acemiyim.aldığım yer sadece tv ye ve internete bağla yeterli dedi. bende öyle yaptım modemden gelen kabloyu makineye taktım.ve tv ye bağladım.size soracağım bir çok şey var. umarım kulaklarımı çınlatmazsınız madeler halinde yazayım daha kolay olur sanırım.

1-çanak olarak 2 çanak var merkezi türksat ve hotbird.3, bir çanak bağlayıp merkezi sisteme digitürkü izleyebiliyormuyum.

2-kanallar uydu frekanslarına göre sıralı ben bu kanalları istediğim gibi bir yerde toplayıp kendi listemi oluşturabiliyormuyum?

4-makineye internet kablosunu bağladım,fakat bunun internetten güncelleme yapması için herhangi bir işlem yapmam gerekirmi yani makineyi modeme tanıtmak gibi birşey?yoksa otomatik ıp alıp kendisimi güncelliyor?

5-bazı kanallarda görüntü kesik kesik. kendim bir kanal eklemek istersem nasıl eklerim

arkadaşlar şimdilik bu kadar umarım sorularımla sıkmamışımdır kimseyi. dedimya daha çok acemiyim bu konuda. şimdiden teşekkürler

Sorularınıza Cvp vereyim

1-Merkezi sistemde 3 cü canak anten eklenebiliyorsa dreamboxtada 3 cü canak anten sıkıntı olmaz

2-Kanalları istediginiz şekil buketlerden oluşturabilirsiniz

3-Kanalları yine Menu-kurulum-servis düzenleme-buketleri duzenle-user tv-uydular-kanallara gelince kumandadaki kırmızı tus sil tusudur zaten üst menudede görebilirsiniz

4-Makina iletişim kurulumunda dhcp kutucugu işaretliyse otamatik ip alır,

5-Menu-kurulum-servis arama-el ile trasnponder aramadan kanalları ekleyebilirsiniz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=Serkan Yılmaz;450499]Sorularınıza Cvp vereyim

verdiğin bilgiler için tşk ediyorum öncelikle.bir şey daha sormak istiyorum. bu kutucuğa nerden bakıcam tam olarak anlamadım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verdiğin bilgiler için tşk ediyorum öncelikle.bir şey daha sormak istiyorum. bu kutucuğa nerden bakıcam tam olarak anlamadım.[/QUOTE]

Menu-Kurulum-Uzman kurulum-iletişim kurulumu
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı forevega Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

İlk olarak Forumda araştırma yapsaydınız bir cok sorununuzun cevabı bir cok defa yapıldı neyse sorularına serkan cevap vermiş ama bende ayrıntılı cevaplıyayım.

1. Merkezi sisteminiz 2 li olduğu için Option şhalter alıp digiturk için ayrı bir canak kuracaksınız optıon Şhalterin A girişine Merkezi sistemden B girişinede digitürk çanağını bağlayıp receıver cıkışınıda dairene giden kabloyu bağlayacaksın bölelikle 3 uydun olacak. Yada 4 tane daha çanak kurup bunları dısegc ile birleştirip diegcın çıkışını B ye girip toplamda 6 tanede uydu izleyebilirsin.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

2. Dreamde ki kanal listesinin yedeğini PC ye alıp pc de düzenleyip bunu tekrar dreamae atabilir ve her zaman yedeğini saklayabilirsin. DREAM edit programının kullanılış şeklini aşağıdaki linklerden öğrenebilirsiniz.

3. Kanalları dream edit ilede silebilir yada cihaz üzerinden kumanda ilede silebilirsiniz. Aşağıdaki linkte 7 nsci mesajı inceleyın.

4. Dreamı modeme tanıtma gibi bir fonksıyon yok sadece modemın IP gurbu ile aynı gurupta olması yeterli. Aşağıdaki linkte IP ayarı için 3 mesajı okuyun. Dream internet üzerinden guncellemesi var ama bunu sakın yapmayın cihazınız klon eğer üzerinde gemini image varsa guncelleme sonrası cihazınız çökebilir. Zaten imageler arasında fazla fark yok.

5. KANAL eklemek için Aşağıdaki linkte 5 nci mesajı inceleyin.

Görğntülerde donma varsa çanak ayarları sorunsuz olması gerekir. Birde aşağıdaki ayarı yapmayı deneyin.

çok acemiler için nerdeyse her türlü açıklamayı resimli olarak yaptım hiç bilmeyen bile bu forumda herşeyi bulur hatta hiç bir forumda olmayan bu forumda vardır. Nede olsa burda FARK var.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

verdiğiniz bilgiler ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok teşekkürrr

Kullanıcı Bilgi Menüsü

asdasdsad

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha DreamBox

şu DreamBox nesıl kanal ekleye bilirim acab

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu DreamBox gs tv yi nesıl şifresiz izleye bilirim bu konuda bilgisi olan varmı

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri