inşallah doğrusur ve gerçekleşir..şimdiden hayırlı olsun
inşallah doğrusur ve gerçekleşir..şimdiden hayırlı olsun
iyişallah doğrudu8r hadi be fotomaç bi erede sana güvenelim![]()
fotomaç genelde böyle güzel yalan haberleri üretiyor.
mesela yıllardır ronaldinho FBye gelip gelip gidiyor.
ama bu haber bir çok tvde çıktı bu yuzden yayınladım. yoksa fotomaça guvenmem..
[QUOTE=f47xfenerli;449672]kendi kulüplerinde kadroya bile giremeyen dahası kiiralık oynayan topçuları toplamak ne zamandan beri bomba transferler oluyor hayret olsa olsa bizim ülkemizde olurbu vahim sıkandallar.
frank libery içinde fenerliler anelkanın bonusu demişti ama 5-1 lik kupa finalinden sonra bonus ortaya çıktı.haldun üstünel diye biri varki sadece alınacak adamı söylesin yönetim 2 gün sonra kargoya veriyor bizde havaalanında karşılıyoruz.şu anki futbolcu bedellerine bakarsanız hangi kulüp daha iyi görürsünüz.
Defansta yaşadığı sıkıntıyı Lucas Neill'le çözen ve sonrasında da M. City'den Brezilyalı Joao Alves'i yıl sonuna kadar kiralayan Galatasaray, transfere doymuyor. Rijkaard'ın Barcelona'dan eski öğrencisi İstanbul yolunda...
Defansta yaşadığı sıkıntıyı Lucas Neill'le çözen ve sonrasında da Manchester City takımından Brezilyalı Joao Alves'i yıl sonuna kadar kiralayan sarı-kırmızılı takım şimdi de Tottenham'ın Meksikalı orta saha oyuncusu Giovanni Dos Santos'u kadrosuna katıyor.
Aslan, Neill ve Jo’dan sonra bu kez de Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın Barcelona’dan eski öğrencisi olan Tottenhamlı Giovani Dos Santos’u da kadrosuna katmak üzere. Tottenham tarafından Ipswich Town’a kiralanan ancak Rijkaard faktörü nedeniyle Galatasaray’a gelmek isteyen Santos’la anlaşma sağlayan Haldun Üstünel büyük olasılıkla Meksikalı’yla yarın İstanbul’a gelecek.
Ofansif orta saha oyuncusunun menajeri Pini Zahavi ile dün görüşen ve anlaşma sağlayan Üstünel, Tottenham’la da aradaki ufak pürüzleri çözmeye çalışıyor. Satın alma opsiyonu için Tottenham’ın 6 milyon euro istediği, Cim-Bom’un ise 4 milyon euro teklif ettiği, bu nedenle sürecin uzadığı bildirildi. Kesin anlaşmanın sağlanması durumunda Nonda’yla da yollar ayrılacak.
Jo transferinden sonra Türkiye'ye dönmeyen Haldun Üstünel, Tottenham Kulübü ile masaya oturdu ve uzun uğraşlar sonunda mutlu sona ulaştı.
Galatasaray, Meksikalı oyuncuyu sezon sonuna kadar opsiyonu ile kiralayan sarı-kırmızılı takımın transferi resmi sitesinden açıklaması bekleniyor.
Milliyet
2002-2003 sezonunda Galatasaray’la yalnızca 4 lig maçına çıkan Sergio Almaguer, Meksika’da yayın yapan La Verdad gazetesine, “Giovanni bana ‘Rijkaard’ın takımına gidiyorum’ dedi. Galatasaray’la anlaşmaya varmış” dedi.
Devre arasında yaptığı flaş transferlerle adından söz ettiren Galatasaray, Lucas Neill ve Jo’nun ardından üçüncü bombayı patlatmaya hazırlanıyor. Tottenham’ın 20 yaşındaki Meksikalı yıldızı Giovanni Dos Santos, sarı kırmızılı takımla anlaştığını, Galatasaray’ın eski defans oyuncusu Sergio Almaguer aracılığıyla duyurdu.
2002-2003 sezonunda Galatasaray’la 4 lig maçına çıkan Almaguer, adı sarı kırmızılı takımla sıkça anılan vatandaşını arayarak haberlerin doğru olup olmadığını sordu.
Kiralık olarak gidiyormuş
Dos Santos’tan, “Evet, doğru. Rijkaard’ın takımına gidiyorum. Galatasaray’la anlaştım” yanıtını alan Almaguer, bu bilgiyi Meksika’da yayın yapan La Verdad gazetesiyle paylaştı.
Sarı kırmızılı takımın eski defans oyuncusu, “Giovanni bana, ‘Rijkaard’ın takımına gidiyorum’ dedi. Galatasaray’la kiralık olarak anlaşmaya varmış” dedi.
Jo’nun transferinden sonra İngiltere’de kalıp Dos Santos için girişimlerde bulunan G.Saray yöneticisi Haldun Üstünel bu transferde sona yaklaştı.
Opsiyona yanaşmıyorlar
Tottenham Kulübü’nün yöneticileriyle kıran kırana pazarlık yapan Üstünel, sezon sonuna kadar kiralama bedeli olarak 600 bin Sterlin önerip, sezon bitiminde satın alma opsiyonunun da kendilerine verilmesini önerdi. İngilizlerin 600 bin Sterlin’i kabul ettiği ancak anlaşmaya ‘satın alma opsiyonu’ maddesinin konulmasına “Rijkaard faktörü ile yükelişe geçer. Elimizden kaçırırız” korkusuyla karşı çıktıkları öğrenildi. Giovanni Dos Santos’un Tottenham’la 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.
G.Saray yönetiminin, Dos Santos transferini birkaç gün içerisinde sonlandırması bekleniyor.
DOS SANTOS KİMDİR?
TAM ADI: Giovani
dos Santos Ramirez
DOĞUM TARİHİ: 11 Mayıs 1989 ? DOĞUM YERİ: Monterrey, Meksika
MEVKİİ: Hücuma yönelik orta saha ? KULÜPLERİ: Monterrey, Barcelona, Tottenham, Ipswich Town (kiralık), Tottenham
Times yazdı
Galatasaray'ın, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham Hotspur'de forma giyen Giovanni Dos Santos'u renklerine bağlamak üzere olduğu bildirildi.
İngiliz Times gazetesi, sarı-kırmızılı takımın, Meksikalı forvet oyuncusunu transfer etmek için çalışmalarının sonuna geldiğini ve anlaşmaya varılmak üzere olduğunu yazdı.
"Galatarasaray, Tottenham Hotspur'den kiralık olarak Giovanni dos Santos'la bir anlaşmanın eşiğine geldi" denilen haberde, 20 yaşındaki futbolcunun 2008 yılında Barcelona'dan Totttenham'a transfer olduğu ve geçen sezonun ikinci yarısında Ipswich Town'a kiralandığı anımsatıldı.
Ara transfer döneminde Galatasaray, İngiltere Premier Lig'den Lucas Neill ve Jo'yu renklerine bağlamıştı
Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Yeni transferleri bir bir bünyesine katan Galatasaray, Lucas Neill ve Jo'dan sonra Giovani Dos Santos'u da renklerine bağladı. Galatasaray yaptığı resmi açıklamayla Meksikalı futbolcuyu sezon sonuna kadar kiraladığını duyurdu.
Galatasaray, transferlerine ara vermeden devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip Giovani Dos Santos ile anlaştığını resmen duyurdu. Dos Santos, sezon sonuna kadar Galatasaray'da kiralık olarak forma giyecek. Galatasaray, Dos Santos'tan önce Lucas Neill ve Jo'yu transfer etmişti.
RESMİ AÇIKLAMA
Galatasaray'dan yapılan resmi açıkama şu şekilde: "Kulübümüz, İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham oyuncusu, Meksikalı Giovani Dos Santos Ramirez ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya varmıştır."
hayırlı olsun takımımıza..
![]()
eh hayırlı olur inşallah
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri