Kalecimiz Volkan Demirel bazý gazetelerde basýn mensuplarýyla gerginlik yaþadýðýna dair çýkan haberler üzerine yaþanan olaylarý Fenerbahçe Televizyonu`na anlattý. Niþanlýsý ve kýz kardeþiyle birlikte Ýstinye Park isimli alýþ - veriþ merkezine gittiklerinde kendilerine bazý basýn mensuplarý tarafýndan saygýsýzca ve rahatsýz edici bir tarzda davranýþlar sergilendiðini belirten Volkan, her þeyden önce herkesten kendisine ve ailesine saygý duyulmasýný beklediðini ifade etti.

[IMG] Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. [/IMG]
Kendisinden nazikçe bir istekte bulunulduðunda hiç bir basýn mensubunu geri çevirmediðini belirten Volkan, ancak bu kez tavýrlarýn çok çirkin olduðunu ifade ederek yaþananlarý þöyle anlattý: "Ýstinye Park`ta akþam 9 seansýna bir filme gittik. Filme kadar vaktimiz vardý, bu arada ailemle beraber biraz zaman geçirmek istedik. Niþanlým ve kýz kardeþimle beraber yemek yedik, vaktimiz var diye biraz dolaþalým dedik .. Güvenlik görevlilerinin olduðu kapýdan çýktýk, çýkar çýkmaz bir televizyon kanalýndan muhabir ve kameraman geldi yanýmýza, gayet seviyeli sorular sordu, ben de gayet samimi cevaplar verdim. Hiç bir sorun yaþamadýk. Daha sonra dýþarý çýktýk, biraz dolaþtýk. Bu arada bazý gazetelerin magazin muhabirleri bizi takip etmeye baþladý.4-5 ay önce böyle bir ortamda fotoðraf çekimi için izin istemiþlerdi ve o zaman da sorun çýkarmadan onlara yardýmcý olmuþtum. Ama bu kez tavýrlarý çok farklýydý. Bu kez fotoðraf makinelerini önce saklýyorlar sonra durup durup sanki ortada sýra dýþý birþey varmýþ gibi çekim yapýyorlardý. Ailem de ben de bu durumdan rahatsýz olduk ama dýþarýda sesimizi çýkarmadýk. Sonuçta onlar da iþlerini yapýyorlar diye düþündük. Sonra içeri girdik o arkadaþlardan biride içeri geçti, yine çekim yapmaya devam etti. Ben de kendisine bu durumdan ailemle birlikte rahatsýz olduðumuzu ve biraz saygý beklediðimizi, ailemle biraz rahat zaman geçirmek istediðimi ifade ettim. Muhabir arkadaþ da bana müesseseden izin aldýðýný çekimlere devam edeceðini gayet rahatsýz edici ve saygýsýzca bir üslupla söyleyince ortam biraz gerildi. Ben herþeyden önce aileme ve bana saygý gösterilmesini bekliyorum. Benden saygý çerçevesi içinde bir istekte bulunulduðunda ben hiç bir basýn mensubu arkadaþýmý geri çevirmiyorum, mümkün olduðunca yardým ediyorum. Bence herkes karþýlýklý sevgi saygý içerisinde olursa daha anlamlý daha hoþgörülü bir ortam oluþturabiliriz diye düþünüyorum ama arkadaþlarýn bana yaptýðý saygýsýzlýktý" dedi.

Tünkcell Süper Ligi`nin 19. haftasýnda Sivasspor`la oynanacak karþýlaþmaya da deðinen Volkan Demirel, "Ligde güzel bir durumdayýz, ligde koyduðumuz hedeflere adým adým ilerliyoruz. Geçtiðmiz hafta çok önemli bir galibiyet elde ettik, þimdi önümüzde Sivas deplasmaný var.

Zor bir deplasman, hava þartlarýnýn kötü olduðunu biliyoruz ama biz oraya kazanmak için gidiyoruz. Çünkü liderlik koltuðunu saðlamlaþtýrmak, ilerleyen haftalara tekrar lider olarak girmek ve hedefimize ulaþmak istiyoruz . Bunun için tek amacýmýz var; o`da kazanmak. Eksiklerimiz var ama Fenerbahçe formasýný giyen her futbocu üzerine düþeni en iyi þekilde yapar. Çok kaliteli ve geniþ bir kadromuz var. Mücadele ettiðimiz takdirde kazanacaðýmýza inanýyorum" þeklinde konuþtu.

Ziraat Türkiye Kupasý için yapýlan kura çekimini de deðerlendiren baþarýlý file bekçisi ,"Türkiye Kupasý bizim için çok önemli. Güzel bir kura çektik diye düþünüyorum. Bursaspor çok kaliteli ve yetenekli bir takým. Bursaspor`un Türk futbolunda önemli bir yeri var. Güzel bir karþýlaþma olacak, burada güzel bir sonuç alýrsak gol yemeden ilk maçý bitirirsek turu geçmek için þansýmýzý artýrýrýz. Daha sonra Denizlispor-Manisaspor maçýnýn galibiyle oynayacaðýz. Öncelikle Bursaspor maçýný geçmeliyiz. Bu yolda emin adýmlarla ilerleyerek mutlu sona ulaþmak istiyoruz. Þampiyon olarak Ziraat Türkiye Kupasý`ný kazanmayý hedefliyoruz. Hem kupada hemde ligde istediðimiz yere geleceðiz. Buna tüm kalbimle inanýyorum" ifadelerini kullandý.

antu.com.tr