REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Aziz Yıldırım Tekrar Başkan Seçildi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aziz Yıldırım Tekrar Başkan Seçildi

İstanbul'da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği Vakfı Olağan Genel Kurulu devam ederken, Kulüpler Birliği Vakfı Başkanvekili Göksel Gümüşdağ, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile birlikte yaptığı açıklamada, Aziz Yıldırım'ın yeniden başkanlığa seçildiğini söyledi. Gümüşdağ ayrıca toplantıda Avrupa Profesyonel Futbol Ligleri Vakıfları'na üyelik konusunun konuşulduğunu ifade etti.

[IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG]

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ise, "Aziz Yıldırım ve değerli yardımcı arkadaşlarına, kulüplerimize gösterdikleri yardımdan dolayı teşekkür ediyorum. Türk futbolu adına hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayırlı Olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence yeni yüzler gelmeli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart aziz yıldırım klasiği

Aziz Yıldırım bunu daha önce de yaptı. Önce istifa ediyorum diyor sonra dönüyor.
    Erkek adam sözünden dönmez. Fenerbahçe üst üste kötü sonuçlar aldığında istifa ediyorum ,kesinlikle dönmeyeceğim diyerek gündemi değiştirdi. Sonra istifadan vazgeçti. Kısacası Aziz Yıldırım bunu hep yapıyor. Artık bu adamın d...k olduğu ispatlanmıştır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aziz Yildirim insan evladi Tabiidir ki hatalarida olur.Üstelik haklida.Bu kadar emek verdigi iste karsilik görmeyince sinirden ayriliyorum diyor ama Taraftarlarin yogun isteklerine dayanamayip geri dönüyor. Bu döneklik degil kalbinin yumusak ve vicdanli olmasina delagat eder.
    Ama bir noktada haklisiniz hak etmeyenlere hizmet etmekle dogrumu yanlismi yapiyor derseniz o ayri.Dedik ya beser sasar demisler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Erman hocadan korktu istifa etti.Erman hocayı yiyince geri geldi koltuğu soğutmayayım diye daha koltukta yenecek cok demektır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri