Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: Aziz Yýldýrým Tekrar Baþkan Seçildi

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aziz Yýldýrým Tekrar Baþkan Seçildi

Ýstanbul'da gerçekleþtirilen Kulüpler Birliði Vakfý Olaðan Genel Kurulu devam ederken, Kulüpler Birliði Vakfý Baþkanvekili Göksel Gümüþdað, Gençlerbirliði Kulübü Baþkaný Ýlhan Cavcav ile birlikte yaptýðý açýklamada, Aziz Yýldýrým'ýn yeniden baþkanlýða seçildiðini söyledi. Gümüþdað ayrýca toplantýda Avrupa Profesyonel Futbol Ligleri Vakýflarý'na üyelik konusunun konuþulduðunu ifade etti.

[IMG] Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. [/IMG]

Gençlerbirliði Kulübü Baþkaný Ýlhan Cavcav ise, "Aziz Yýldýrým ve deðerli yardýmcý arkadaþlarýna, kulüplerimize gösterdikleri yardýmdan dolayý teþekkür ediyorum. Türk futbolu adýna hayýrlý olmasýný diliyorum" diye konuþtu.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hayýrlý Olsun.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bence yeni yüzler gelmeli

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart aziz yýldýrým klasiði

Aziz Yýldýrým bunu daha önce de yaptý. Önce istifa ediyorum diyor sonra dönüyor.
    Erkek adam sözünden dönmez. Fenerbahçe üst üste kötü sonuçlar aldýðýnda istifa ediyorum ,kesinlikle dönmeyeceðim diyerek gündemi deðiþtirdi. Sonra istifadan vazgeçti. Kýsacasý Aziz Yýldýrým bunu hep yapýyor. Artýk bu adamýn d...k olduðu ispatlanmýþtýr.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Aziz Yildirim insan evladi Tabiidir ki hatalarida olur.Üstelik haklida.Bu kadar emek verdigi iste karsilik görmeyince sinirden ayriliyorum diyor ama Taraftarlarin yogun isteklerine dayanamayip geri dönüyor. Bu döneklik degil kalbinin yumusak ve vicdanli olmasina delagat eder.
    Ama bir noktada haklisiniz hak etmeyenlere hizmet etmekle dogrumu yanlismi yapiyor derseniz o ayri.Dedik ya beser sasar demisler.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Erman hocadan korktu istifa etti.Erman hocayý yiyince geri geldi koltuðu soðutmayayým diye daha koltukta yenecek cok demektýr

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri