Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arasý

Konu: yardým..Netten izlenen görüntüyü kayýt etme..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart yardým..Netten izlenen görüntüyü kayýt etme..

en baþta konuyu nereye acacaðýmý bilemediðim için buraya açmak zorunda kaldým kusura bakmayýn. benim sorunum nette yayýn yapan bi yerel tvnýn görüntüsünü 1 saate yakýn kayýt etmek istiyorum.bunu yapabileceðinm bi program varmý.tv uyduda yayýný yok malesef..þimdiden teþekkurler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

En kolayý firefox kullanýyorsan DownloadHelper eklentisini kur istediðini isteðin kadar indir kaydet.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ustam firefox kullanmýyorum.ama baþka bi kolay çözumu yoksa kurarým.googlechreme eklenti yok diye acýlmýyo zaten exprolerden izleye biliyom yayýný firefoxda açmama gibi sýkýntý olmaz deðilmi ben biraz yabancýyým pc iþlerinede..yardýmýn için teþekkurler..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþým öncelikle konu baþlýðýn forum kurallarýný ÝHLAL ediyor ona dikkat edelim sonrada aradýðýn çara bu programda ÝNTERNET DOWLOAD MANAGER onuda Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. indirebilirsin ama bu program sadece deneme sürümü 15 gün sonra ya silecen programý yada satýn alacan oke mi

buda o programýn örneði

Konu Hikmet™ tarafýndan (30-01-2010 Saat 10:59 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

forum kuralý olarak yanlýþ yerde acmýþsam pc bölümünde açamadýðým için orda açmak zorunda kaldým.baþka kural ihlalim varsa bilmiyorum acýklarsan dikkat ederim.program için saðolda benim istediðim bu deðil video paylaþýmlarda oluyo bu program ama ben Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. daki kanllardan birirnin yayýnýný kayýt etmek istiyorum.youtube direk geliyo ama dediðim siteden izlemek isteðince olmuyo veya yapamýyorum ayarý falan varsa anlatabilirmisin..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

yok benim dediðim forum kuralý ilhlali þu

KURAL 1-Forum içinde soracagýnýz sorulara konu baþlýgý acarken acil yardým,imdat,lütfen vb gibi tarzý konu açanlarýn konusu kilitlenecek ve cevap verilmeyecektir.Devam eden kiþiler forumdan 15 gun banlanacaktýr.Lütfen soracagýnýz sorularý konu baþlýgýna uygun olarak açýnýz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri