Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
13 sonuçtan 11 ile 13 arası

Konu: Zayıflama kemerleri işe yarıyormu? kullananlar varmı?

  1. #11

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ciddimisin gerçekten işe yarıyormu?
    harbi işe yarıyo kemer yağları parçalıyor elbisede terleterek dışarı atıyor

  2. #12

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    yapabiliyorsanız şayet günde sabahları aç karna bir saat yuruyun yeter başka seye gerek yok

  3. #13

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    ZAYIFLAMA KEMERLERİ İŞE YARIYORMU
    Zayıflamak artık herkesin tek sorunu haline geldiği için piyasada birçok zayıflama ürünü bulunmaktadır. Bizde piyasadaki ürünlerden çoğu kez yararlanmışızdır. İçecekler, aletler, kapsüller hepsinin farklı özellikleri vardır. Fakat insanların çokça dikkat ettiği kriterler bu tür ürünlerde ortak noktadır. Mesela;
    ZAYIFLAMA KEMERİ SİPARİŞ VER
    Metabolizmayı hızlandırması: metabolizmanın hızlanması yediğimiz yiyeceklerin daha çok yakılmasını sağlar aynı zamanda terletmeye yol açar buda toksinleri vücudumuzdan atmamız için çok önemlidir.
    Bölgesel zayıflatması: Yaptığımız diyetlerde sadece kilo veririz fakat spor yaparak inceltiğimiz bubölgeleri bazı ürünler sayesinde de bölgesel olarak inceltebiliriz.
    Bunların hepsinin bir üründe toplandığı zayıflama kemerleri piyasada çokça ilgi görüyor. Bölgesel zayıflattığı, metabolizmayı ilginç şekilde çalıştırdığı söyleniyor. Peki, işe yarıyor mu? Yada ne kadar işe yarıyor?
    Zayıflama kemerleri özellikle kalça ve karın bölgesindeki yağları yakmaya yardımcı olur. Düzenli kullanılması gerekir. Düzenli ve ilk 2-3 hafta boyunca kullanıldığında işe yaradığı söyleniyor. Kemerin temas ettiğidokuda titreşimleri ve ısısı ile bölgesel zayıflamayı hedefliyor. Birçok uzman tarafından zararının olmadığını sadece etki göstermeme durumlarının olabileceği söyleniyor buda düzenli ve sık kullanmamak, ya da yanlış markaları kullanmaktan kaynaklanıyor. Bazıları ise orijinalürünleri taklit etmektedir.Bu yüzden çok iyi araştırma yapmak gerekir.
    Sadece internet üzerinden satış sitelerini değil, müşteri yorumları, uzman tavsiyelerinin de dinlenmesi gerekir. Günde 2 sefer her biri 10 dakika şeklinde kullanılması gerekmektedir fazla titreşimden dolayı kaşınma yaşayabilirsiniz. Bazı uzmanlar spora vakit bulamayan bireylere en azından yağlı olan bölgenize ellinizle masaj yaparak yağları parçalayabileceğimizi söylüyorlar bunu yaparak bile yağ yakımına yardımcı olabiliyorsak, bu tür titreşim kemerlerinin de çok faydasını görebiliriz kullanımı kolay olan zayıflama kemerinin işe yaraması için uygun ve doğru kullanım ve gerçek markaları kullanmamız yeterlidir.
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •