- ART kanallarýndaki donma minimuma indirildi.
Sadece ART kanallarý ile ilgili düzenleme yapýlmýþtýr.
Next YE-2000 QPLUS Irak marketi içindir.
@doktor'a teþekkürler.
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
- ART kanallarýndaki donma minimuma indirildi.
Sadece ART kanallarý ile ilgili düzenleme yapýlmýþtýr.
Next YE-2000 QPLUS Irak marketi içindir.
@doktor'a teþekkürler.
Konu Volkan tarafýndan (07-03-2010 Saat 22:26 ) deðiþtirilmiþtir.
paylaþým için teþekkürler
yeni yazýlýmda kanal saklama aktif deðil kanal saklama özelliði deðiþtimi acaba?
metiner66 sana bravo gerçekten tebrik ederim yazýlýmý bu kadar tetkik ettiðin için tebrikler.
Emeyine saglýk teþekkürler
slm arkadaþým next2000cý plus cihaz svukken sapýtýyor besleme salam sorun ne olabilir
Emeyine saglýk teþekkürler
x-box ý bu yazýlýmlar çalýþtýrmýyor sanýrým arkadaþlar.
dün data çanaðýmý 21 dereceye çevirdim. akþam eve giderken, (evde pc var,internet yok) usb belleðe 21 derece softcamý ve lazým olur diye 2 adet yazýlým yükledim.çanaðý 21 dereceye çevirip softcamaý attým ve baktým data alýmý var. yayýnlar iyi.escales ve encilopedia ya baktým,onlar yok.þu son yazýlýmý yükleyip escales ve ancilopediayý da açayým dedim.son yazýlýmý yükledim.onlarda açýldý.fakat x-box la açýlanlar açýlmaz oldu.üzerine tekrar 21 derece softcamý attým.ama yine açýlmadý.x-box u kullanabilmek için elimde olan eski bir yazýlýmý attým.fakat yine açýlmadý.yani her yazýlým x-box ý çalýþtýrmýyor.þimdi usta arkadaþlar ben,x-box u kullanmak istiyorum.acaba hangi yazýlýmý yüklemeliyim ki çalýþsýn?? sonra da softcamýný atacam tabi. ama x-box cularýn atacaðý bir yazýlým olmalý. yardým bekliyorum teþekk..
paylaþým için tþk
teþekürler emginesaglýk
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri