Anket konu baþlýgý baya net sanýrým hem ankete dökelim dedim hemde bilinçlenmiþ olabilecegini düþündüm
Ankete oy ve yorumlarýnýzý bekliyoruz
Anket duruma göre 15 gun surecektir
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Evet
Hayýr
Hiç Kullanmadým
Anket konu baþlýgý baya net sanýrým hem ankete dökelim dedim hemde bilinçlenmiþ olabilecegini düþündüm
Ankete oy ve yorumlarýnýzý bekliyoruz
Anket duruma göre 15 gun surecektir
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
Ýlk yorumu ben yapayým.Lahana kapsulu adý altýnda bir ilaç denedim tüm dengemi bozu.Ayrýca bioxsin þampuanda denedim saclarým daha fazla döküldü gibi oldu o gun bugundur fayda vs göremiyorum
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
oyumu yanlýþ kullandým hayýr diye oy kullandým ama hiç kullanmadýmki vede kullanmam hayýr oyunu kullanayým aslada kullanmayý düþünmüyorum koca karý ilacýmý diyorlar ona:d
LEBEN ?
bende hiç kullanmadým ama bi arkadaþýmýn bunalýmý var oda reklamlarda çýkan ilaçtan þipariþ etmiþ (anladýnýz si onu) bunun sonu ne olacaksa ALLAH yardým etsin ona
Hiç Kullanmadým
valla doktorlarla aram iyi deyil yaný gitmiyorum herkesin saglýgýný RABBÝM Korusun
çörekotu ve ýhlamur karýþýmý bi ilaç kullandým faydasýný gördüm oðlumda böbrek yetmezliði sorunu var bazý deðerler çok yüksekti 1 hafta kullandýk deðerlere düþtü ama normale dönmedi baþka kür takib ediyorum kullanýcaz bakýcaz inþaALLAH faydasýný görürüz
ilaç deðil ama ot purçlarýn çok etkisini gördüm her m ilacý içmem
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Medyatik olanlarý çok abartýlý. Ancak doðal þifa haerzaman bir gerçektir. Ancak Derde düþmüþ insanlarýn istismarýný üzülerek seyrediyoruz. Ticari gayeler ile üretilenlerden uzak duralým. Fakat kocakarý ilacý diye tümden reddetmiyelim.
en basiti kara cüccam denilen yani çörekotu peygamber efendimizin hadisi þerif-i vardýr ölümden baþka herþeye þifadýr diye gözardý etmemek lazým
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
Ýþte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri