REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Bir İran otomobili daha Türkiye'de

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Bir İran otomobili daha Türkiye'de

İran'ın Khodro Company (IKCO) firması tarafından üretilen “Samand”ın ardından “Soren” modeli de Türkiye'de satışa sunuldu.

IKCO'nun Türkiye Distribütörü MYS Otomotiv'in genel müdürü Yiğit Seskır, Türkiye piyasasına iki yıl önce “Samand”ın “LX” modeliyle girdiklerini hatırlattı.

Daha sonra “Samand”ın “EL” modelini de Türkiye'ye getirdiklerini ifade eden Seskır, her iki modelin de Türk tüketicisinden yoğun ilgi gördüğünü vurguladı.

Seskır, “Samand”a gösterilen ilgi üzerine İran'da üretici firma ile yaptıkları görüşmeler sonucu “Soren” modelini de Türkiye'ye getirme kararı aldıklarını belirterek, “Bu karar çerçevesinde Soren'in 'EL' ve 'LX' modellerini yeni yılın ilk haftasından itibaren Türk tüketicisinin beğenisine sunduk” dedi.

“Soren”in 20 bin 990 TL'den satışına başlanan “EL” modelinde klima, airbag, elektrikli camlar ve ABS gib donanımların standart olduğunu dile getiren Seskır, 23 bin 990 TL'den satılan “LX” modelinde ise bunlara ilave olarak çift airbag, çelik jant, sis farları, park sensörleri, Türkçe konuşan yol bilgisayarı ve elektrikli koltukların bulunduğunu bildirdi.

Seskır, her iki modelin 1.6 motor ve 110 beygir gücünde benzinli ve doğal gazlı motora sahip olduklarına değinerek, şunları söyledi:

“Biz, Türkiye piyasasına kaliteli ve ucuz otomobil sloganıyla girmiştik. 'Samand'da beklediğimiz ilgiyi gördük. Bu doğrultuda yine çok kaliteli ve ekonomik bir aracı Türkiye'ye getirdik. Türk tüketicisinin 'Soren'i çok beğeneceğine inanıyorum. Şu an Türkiye'de model sayımızı 2'ye, versiyon sayımızı da 4'e yükselttik.”

YENİ MODEL: “RUNNA"

Seskır, İran'ın Türkiye yollarında olacak 3. otomobilinin, B segmentinde yer alan “Runna” olacağını belirtti.

“Runna”nın, geçen sene 18 Nisanda İran'da Sanayi ve Maden Bakanı Ali Ekber Mehrabian'ın da hazır bulunduğu törenle ilk kez görücüye çıktığını dile getiren Seskır, şunları kaydetti:

“Runna'yı 1.4, 1.6 litrelik motor seçenekleriyle mart ayında Türkiye'ye getirmeyi planlıyoruz. Bu aracın ön büyük özelliği İran'ın dışında dünyada ilk kez Türkiye'de satılacak olması. Aracımızda ABS fren sistemi, hava yastığı, klima, merkezi kilit, xenon ve ledli farlar, radyo, CD ve mp3 çalar, uzaktan kumandalı ve alarmlı merkezi kilit, akıllı anahtar, ısıtmalı aynalar, elektrikli camlar gibi donanımlar olacak.”

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şu arabayıda bi görseydik iyi olurdu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ewet bencede...parayı nereye veriyoruz,ne satın alıyoruz belli değil.bi görelim bakalım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bana göre Samand'lar fena bir araba değildi. Hatta İzmir'de taksi hatlarında kullanıldıklarını bile gördüm. Demekki iyi bir arabaydı bana göre.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2008 yılında ben aldım bu arabayı.gayet kullanışlı ve rahat,araba full olarak aldım,içinde abs,ebd,airbag,klima,yol bilgisayarı,arka park sensörü,alarm,4 cam otomatik,elektrkli koltuklar var.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı orun0774 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    2008 yılında ben aldım bu arabayı.gayet kullanışlı ve rahat,araba full olarak aldım,içinde abs,ebd,airbag,klima,yol bilgisayarı,arka park sensörü,alarm,4 cam otomatik,elektrkli koltuklar var.
    kaça aldın?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saman lx

Kullanıcı Bilgi Menüsü

soren

Kullanıcı Bilgi Menüsü

güzel yapmışlar...önden eski vectra lara benziyor...
    motoru nasıl acaba?
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet güzele benziyor

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri