Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Başınız ağrımadan bu virüsten kurtulun

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2 Başınız ağrımadan bu virüsten kurtulun

Son günlerin popüler virüsü Zimuse, bilgisayarın donanımına zarar verecek kadar güçlü. Bu durumla karşılaşmadan kurtulmak ise çok basit.

Zimuse'nin bilenen iki varyantı bilgisayara masum bir IQ testi olarak gizlice veya kendiliğinden açılan sıkıştırılmış bir dosya aracalığıyla giriyor. Her zaman olduğu gibi, güvenli olmayan sitelerden dosyalar indirmek ve açmak bu virüsü yanlışlıkla yüklemek açısından yüksek risk taşıyor.
    Bulaşma ve aktif olması arasındaki gün sayısının çokluğu (20-40 gün), bu virüsün izlenmesini özellikle zorlaştırıyor.

Bitdefender’ in bu virüs için çıkardığı temizle aracı ilebilgisayarınızı tarayarak önleminizi şimdiden alabilirsiniz.
    Bu virüs tarafından enfekte olduğundan şüphelenen kişiler, 30 saniyeden daha az sürede bir hızlı tarama çalıştırabilirler. Tarama Bitdefender Zimuse Web sitesinde veya Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresinde mevcuttur.

Zimsue kaldırma aracıylla bu işlemi yapmak için ise önce Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. adresindenilgili aracı indirmeniz ve aşağıdaki talimatları yerine getirmeniz gerekiyor.

1. Kaldırma aracının indirin ( .exe dosyası – 201 KB )

2. Windows XP’ de sınırlı bir kullanıcı olarak çalışan insanlar, “Zimuse-removal-tool.exe” programına sağ tıklayıp “Run as Administrator” ( Yönetici olarak çalıştır) seçmeli ve sorulduğunda yönetici hesabı için kimlik bilgilerini girmelidir.

3. Bitdefender, temizleme sona erdikten sonra sistemin yeniden başlatılmasını önermektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekürler bilgi ve program paylaşımın için...:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bnm makinedede var bi tane kurtulamıorum ne virüs programı yüklenebiliyo ne ccleaner combofix format felan denedim yok olmuyo bn kendimi pc canavarı zannediodum bu virüs belimi bükdü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı three_20 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bnm makinedede var bi tane kurtulamıorum ne virüs programı yüklenebiliyo ne ccleaner combofix format felan denedim yok olmuyo bn kendimi pc canavarı zannediodum bu virüs belimi bükdü

virüsün pc deki yerini ve adını biliyorsan pc güvenli modda başlat
    virüsün olduğu konuma git dosya veya exe uzantılı kalsörün
    adını değiştirdikten sonra sil,sistemi tekrar başlat her zaman
    işe yarar,eğer olmuyor diyorsan ya sen yapamıyorsun yada
    virüs pc de birden çok hardisk varsa hepsine bulaşmış olabilir
    hepsini tek tek bu yöntemle silebilirsin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    virüsün pc deki yerini ve adını biliyorsan pc güvenli modda başlat
    virüsün olduğu konuma git dosya veya exe uzantılı kalsörün
    adını değiştirdikten sonra sil,sistemi tekrar başlat her zaman
    işe yarar,eğer olmuyor diyorsan ya sen yapamıyorsun yada
    virüs pc de birden çok hardisk varsa hepsine bulaşmış olabilir
    hepsini tek tek bu yöntemle silebilirsin

denedim bunları hep güvenli modda çalışmıyor zaten makine mavi ekran hatası veriyor ben yapamıyorum diye bişey yok bu başka bi meret gizli klasörleride acmıyodu combofix sayesinde yaptm ama devamlı acık kalmıyo gizli dosyalar bulunduğu klasörden çıkınca o da kapanıyo ..........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bilgi için teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

masa üstünde ki resimi buraya nasıl koyabiliriz testin sonucunu göstericem

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon2

Alıntı cizyo69 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    masa üstünde ki resimi buraya nasıl koyabiliriz testin sonucunu göstericem
    buradan...forumda araştırma yaparsanız öğrenirsiniz.

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tşkler bilgi için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgi ve paylaşım için çok teşekkürler dostum ellerine sağlık saygılar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri