DİRENEN EMEKÇİNİN OLACAK. ölmek var dönmek yok bu yolda herkez yorum yapar bilmeden arkadaşlar burda yazıyor
Teşekkur: 0
DİRENEN EMEKÇİNİN OLACAK. ölmek var dönmek yok bu yolda herkez yorum yapar bilmeden arkadaşlar burda yazıyor
Evet herkes bilmeden yazıyor. Şimdi gelelim sizin o çok taşladığınız maaş meselesine.
Bakınız yukarıda yuvarlak içine aldığım 3 yer var. Orada 701.40 TL avans alınmı ve kalan bakiyesi 739.64 TL'dir. Bu iki rakamın toplamı işçinin maaşıdır ve hesaplağımızda 1441 TL civarı çıkmaktadır. Eğer toplam kesintileri de hesaplarsak ancak o zaman 3177.98 TL çıkmaktadır. Şimdi konuşun bakalım Tekel işçisinin maaşı ne kadarmış.
bütün bunların sebebi özelleştirma adı altında yapılan peşkeş ve talanlardan sonra tekel alan bat(ingiliz-amerikan tütün şirketi) nin işcileri kapı önüne koymasıdır.işciler 1000-15000 lira alırken 3c ile senede 11 ay asgari ücretten devlet veya belediye işcisi yapılmak isteniyor.işçiler haklı.
Milyonlarca kez altına imzamı atarım. Zaten Tekel işçisi yeni birşey istemiyor, zam da istemiyor. Mücadeleleri Tekel'den çıkmama mücadelesi değil 12 ay full çalışmaktır. Hepsinin çoluğu çocuğu var. Elinizi insafınıza koyun. Dünyada en kötü şeylerden birisi de birinin ekmeği ile oynamaktır.
orda eylem yapanlar ne kadar tekel işçisi bilemiyorum ama eğer ordakiler gerçekten tekel işçisiyle yani demek istediğim bazı partilerin borazanlığını yapan kişilerde olabilir.çunku bu kadar iyleştirmeye rağmen hala daha eylem yapıyolarsa ben bunda başka kişiler başka cıkar amacları ararım.yaptkları sımarmaktan başka bişey değil.dun tv de izledim adam lise mezunu 800 kusur maaş veriyolar onu beğenmiyo beyimiz. ben uni mezunuyum bırak 800kusurü 700 net para versinler hayvan gibi calışırım.
sana katılıyorum.
sendikayı bilmem ama piyasadaki işçi emeklilerinin dediği şu bunların ikramiyesi aldıgı verdiği ortalama 2500 3000 tl civarında hemde yatarak
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Hala 2500 3000 TL'lerden bahsediyorsun ya. Anlamadın mı bordroyu koydum koskoca resimle. Bilip bilmeden yazıyorsunuz.
TEKEL İŞÇİSİNİN MAAŞI EN FAZLA 1300-1400 TL'DİR. BORDROYA İYİ BAKIN, BİR SORUNUZ OLURSA YANITLARIM. YAHU BABAM TEKEL İŞÇİSİDİR BENDEN İYİ Mİ BİLECEKSİNİZ ??![]()
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri