Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/18 İlkİlk ... 3456789101112131415161718 SonSon
181 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Sizce Tekel işçilerimi haklı? Hükümetmi haklı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onlar ne yaptıklarını bilmiyor sendika patronları ve muhalefet partileri o garib insanların üzerinden rant kapma peşindeler. bizim işci insanlarımız çok saf UYANMALARI gerekir yoksa işsiz kalacaklar. o zaman o RANT peşinde olanlar arkalarında BU LA MA YA CAK LAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya kim haklı kim haksız öylemi? iki boyutlu denklem. Hepsi Türk evladı.... Adama insafın kurusun derler... Orda bir hükümet yanlısı veya sempatizanı olup eyleme katlan varmı sizce... Ya Baykal demiyormuki; Bu TeKel İşçisi davası hükümeti bitirecek diye....Adamlar daha ne yapsın.... Ya bu özelleştirme yasal değilmi ki; yasaların dışına da çıkılıp bazı haklar verilmişse daha ne istersin? pazarlıklar sonucunda birazcık bişeyler daha kopartabilirmiyiz havası olmasın sakın? sonra bak sizin haklarınızı söke söke nasıl aldık diyecekler. Birşeyler kazanınca "Hükümet Yetkililerinden Allah razı olsun diyecekler mi?" nafile.... senin tuzun kuru diyeceksin... Elbette kupkuru hemde" devlet kapısında 31 yılımı seve seve bütün özverimle çalışarak ve hemde çalışırken okuyup üniversite mezunu olarak emekli oldum. Önce Allah'a şükrediyor, sonra yasalarla bu emeklilik şartlarını çıkartan tüm yetkililere dua ediyorum. Şimdi iki oğlum biri yüksekokul işsiz, biri asgari ücretle işçi olarak 4 nüfuslu aile ile yaşıyor. Tabi artı işler yaparak geçimini sağlamaya çalışıyor. Bazen ben destek oluyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hep antipati yapmayalım, birazda empatiii değil mi? Tabi tek taraflı değil....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar tekel işcileri yatıp maaş alalım demiyorlar benim anladığımkadarıyla iş garantisi istiyorlar arkadaşlar önce 4 c nin ne olduğunu bir öğrenelim ondan sonra yorumyapalım gencler 4 c sizin ölünceye kadar calışmanız demek emekllilik yok asgari ücretle calış demek bugün iş yok git iş cıkarsa ben seni cağırırım demek yani hammalık demek teşekürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu 4 c sadece işçilerimi kapsıyor yani tekel işçileri normal işçiler ve memurlar hepsini kapsıyormu?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu 4 c sadece işçilerimi kapsıyor yani tekel işçileri normal işçiler ve memurlar hepsini kapsıyormu?
    evet hepsini kapsıyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende hukumetin bu konuda haklı olduğu kanısındayım ama işcilerede bi kuruma yerlestirmesi gerekir. ama temizlikci ama caycı bu insanlar acıktada kalmamalı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yapılan yorumları okudum.Sanki kimse bu ülkede yaşamıyor,her şey güllük gülüstan,herkes iş güç sahibi,akşam olunca mutlu şekilde evine dönüp çoluk çocuğuna ekmek götürüyor.ülke kalkınmış,mürrefeh ve toplum birbiriyle kardeş hiç kimsenin birbirine söyleyeceği söz dahi olmadığı bir ülkede yaşıyoruz,buna pes denir.Şu ülkede yedi yıldır demogoji yapıldı,mağdurlar oynandı,türban kullanıldı,hayali ergenekonlar kuruldu,askerle upraşıldı,üniversiteler,yargı organları,usülsüz telefon dinlenmeleri,kar eden kuruluşlar babalar gibi özelleştirildi,tekel 289 milyon dolara satıldı,6ay sonra 900 milyon dolara alan kişiler bir başkalarına sattı. Arada 600 milyon dolar kimin cebine girdi.Telekom da keza aynı ama bunların hesabını soran yok.Özelleştirmeden dolayı işini kaybeden işçilere pay biçiliyor.Daha 200 bin işçi işini kaybedecek,bu ülke işsizler ülkesine dönecek,insan ne görüşten olursa olsun,siz hiç işsiz kaldınız mı? eve bir lokma ekmek götürmediğiniz oldu mu? İnsan kendi işçisini potansiyel suçlu sayar mı?Bu işçiler durduğu yerden kendisimi işini bıktı ,yani kendi kendine harakiri mi yaptı.Hala gözlerini kapatan ve ağzını açan sözde ülkeyi savunan veya iktidarı savunur gibi yapanlara,daha devam edin bu ateş bir gün sizi de yakacak haberiniz olsun.İran örneği gözümüzün önünde,azıcık sağ duyulu harekete davet ediyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliyildiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Yapılan yorumları okudum.Sanki kimse bu ülkede yaşamıyor,her şey güllük gülüstan,herkes iş güç sahibi,akşam olunca mutlu şekilde evine dönüp çoluk çocuğuna ekmek götürüyor.ülke kalkınmış,mürrefeh ve toplum birbiriyle kardeş hiç kimsenin birbirine söyleyeceği söz dahi olmadığı bir ülkede yaşıyoruz,buna pes denir.Şu ülkede yedi yıldır demogoji yapıldı,mağdurlar oynandı,türban kullanıldı,hayali ergenekonlar kuruldu,askerle upraşıldı,üniversiteler,yargı organları,usülsüz telefon dinlenmeleri,kar eden kuruluşlar babalar gibi özelleştirildi,tekel 289 milyon dolara satıldı,6ay sonra 900 milyon dolara alan kişiler bir başkalarına sattı. Arada 600 milyon dolar kimin cebine girdi.Telekom da keza aynı ama bunların hesabını soran yok.Özelleştirmeden dolayı işini kaybeden işçilere pay biçiliyor.Daha 200 bin işçi işini kaybedecek,bu ülke işsizler ülkesine dönecek,insan ne görüşten olursa olsun,siz hiç işsiz kaldınız mı? eve bir lokma ekmek götürmediğiniz oldu mu? İnsan kendi işçisini potansiyel suçlu sayar mı?Bu işçiler durduğu yerden kendisimi işini bıktı ,yani kendi kendine harakiri mi yaptı.Hala gözlerini kapatan ve ağzını açan sözde ülkeyi savunan veya iktidarı savunur gibi yapanlara,daha devam edin bu ateş bir gün sizi de yakacak haberiniz olsun.İran örneği gözümüzün önünde,azıcık sağ duyulu harekete davet ediyorum.
    konuyla ne alakası var bunun..biz tekel işçileri ve hukumet arasında olan durumu tartısıyoz..amacın siyasetse forum izn verse ben sana siyasetin kralını gösteriridimde elden bişey gelmiyo..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aliyildiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Agziniza saglik çok guzel ozetlemissiniz Once kendiizi o isçilerin yerine koyalim biraz dusununelim lutfen
    Herkes asgari ucret alirsa ulkemiz gulluk gulustanlik olacak gibi bir hava sezinledim ben hukumeti destek veren arkadaslarin yazilarindan Hiç bir insan kazanilmis haklarindan vazgeçmek istemez ben o isçilerin verdigi mucadeleyi gonulden desteliyorum

Sayfa 13/18 İlkİlk ... 3456789101112131415161718 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri