Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 16/19 İlkİlk ... 678910111213141516171819 SonSon
181 sonuçtan 151 ile 160 arası

Konu: Sizce Tekel işçilerimi haklı? Hükümetmi haklı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya cok ilgin bence adamlar imam cemeat misali istekte bulunuyor bu ne hittet başbakan oğulları 8 sene önce neydi şimdi allah doyursun bakanların cocuklarına bakın aynı yandaşlar durmak yok yola devam naraları atıyor son pompa adam peygamber tövbe tövbe daha yok ergenekon yok palyoz yok ıslak imza ne oldu ıslak imza kurudu adam görevinin başında olay fos ergenekon tahliye üstüne tahliye utanmasalar hepsini bırakaçaklar aynı haburda yaşanan olaylar gibi ama yok hükümetin önü tıkanıyor yok bilmem ne yazık yazık adamlar satabildikleri herşeyi sattılar satacak ne varsa şimdi 100 de 100 dışa bağımlı bir ülke olduk sıkıyorsa birşey yap bu bir temizlik harekatı yapan akp ama kime hizmet ettiği ortada amerika ama ağızlarına bal çalıyorlar şeriat gitmeyecesine iktidar sözü neye karşılık satmaya satılmış olmamak için durmak yok yol bitti deme zamanı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

esas bu hükümet ŞANLI TÜRK ORDUSUNA DİL uzatarak ,iftira atarak yok ıslak imza yok arınç a suikast diyerek ortamı gerip TÜRK HALKINA TÜRK ORDUSUNA düşman etmeye çalışıyor yazıklar olsun hepsi yalan bütün darbe zırvaları yalan maksat çamur at izi kalsın maksat ortamı gerip becerisizliklerini ve ihanetlerini örtbas etmek evet budur bütün KİT leri sattılar kar eden etmeyen hemde kimlere düşman oldukları yahudi ,siyonist,diye köpürdükleri düşmanlara PETKİM,TEKEL,TELEKOM,THY bunlarmı zarar ediyordu?yalan hemde kuyruklu yalan bütün bu saydıklarım hepimizin malıydı ama satılırken pardon peşkeş çekilirken sadece ve sadece içindeki işçiler tepki gösterdi ben petkim den emekliyim gerçek değeri en az 10 milyar dolar abartmıyorum araştırın limanı,lojmanları,barajı,sosyal tesisleri vardı daha bakın esas fabrikaları yazmıyorum toplam 20 tane üretim yapan fabrikalar grubu var kaça sattılar biliyormusunuz yaklaşiık 3 milyar dolar birde göbek attılar boşverin fabrika ve tesisleri alan adamlar arsa olarak satsalar yine köşeyi dönerler

uzun lafın kısası TÜRK HALKI olarak kendi malımızı koruyamadık yakında hiçbirşeyimiz kalmayacak kendi memletimizde kiracı olacağız ondan sonra kim haklı kim haksız diye soracak kimsede kalmayacak
    Konu harkan tarafından (09-02-2010 Saat 22:32 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

URL=http://img693.imageshack.us/i/ekergr1.jpg/][/URL]

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

şu fotğraflara ibretle bakmanızı rica ediyorum
    Konu harkan tarafından (09-02-2010 Saat 22:53 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devlet haklı buluyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bundan sonra hep gecmişi foğtaraflarla anacağız elimizde birşey kalmadı ama bunu gören gözler görebiliyor yoksa hükümet cok başarılı en pahalı et bizde en pahalı benzin bizde en pahalı doğolgaz bizdeen pahalı elektrik bizde ama yok buna rağmen hükümet boşuna mı durmak yok yola devam diyor daha nekadardır iktidarlar hele sabırlı olun daha nice 8yıllara sabırlı olun şimdiki meraleler size anlam ifade etmiyorsa görüşebilirsek 16yıl sonra konuşuruz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı harkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    esas bu hükümet ŞANLI TÜRK ORDUSUNA DİL uzatarak ,iftira atarak yok ıslak imza yok arınç a suikast diyerek ortamı gerip TÜRK HALKINA TÜRK ORDUSUNA düşman etmeye çalışıyor yazıklar olsun hepsi yalan bütün darbe zırvaları yalan maksat çamur at izi kalsın maksat ortamı gerip becerisizliklerini ve ihanetlerini örtbas etmek evet budur bütün KİT leri sattılar kar eden etmeyen hemde kimlere düşman oldukları yahudi ,siyonist,diye köpürdükleri düşmanlara PETKİM,TEKEL,TELEKOM,THY bunlarmı zarar ediyordu?yalan hemde kuyruklu yalan bütün bu saydıklarım hepimizin malıydı ama satılırken pardon peşkeş çekilirken sadece ve sadece içindeki işçiler tepki gösterdi ben petkim den emekliyim gerçek değeri en az 10 milyar dolar abartmıyorum araştırın limanı,lojmanları,barajı,sosyal tesisleri vardı daha bakın esas fabrikaları yazmıyorum toplam 20 tane üretim yapan fabrikalar grubu var kaça sattılar biliyormusunuz yaklaşiık 3 milyar dolar birde göbek attılar boşverin fabrika ve tesisleri alan adamlar arsa olarak satsalar yine köşeyi dönerler

uzun lafın kısası TÜRK HALKI olarak kendi malımızı koruyamadık yakında hiçbirşeyimiz kalmayacak kendi memletimizde kiracı olacağız ondan sonra kim haklı kim haksız diye soracak kimsede kalmayacak
    yazdıklarının altına bakmadan imzamı atarım yüreğine sağlık!!!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı toycan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya cok ilgin bence adamlar imam cemeat misali istekte bulunuyor bu ne hittet başbakan oğulları 8 sene önce neydi şimdi allah doyursun bakanların cocuklarına bakın aynı yandaşlar durmak yok yola devam naraları atıyor son pompa adam peygamber tövbe tövbe daha yok ergenekon yok palyoz yok ıslak imza ne oldu ıslak imza kurudu adam görevinin başında olay fos ergenekon tahliye üstüne tahliye utanmasalar hepsini bırakaçaklar aynı haburda yaşanan olaylar gibi ama yok hükümetin önü tıkanıyor yok bilmem ne yazık yazık adamlar satabildikleri herşeyi sattılar satacak ne varsa şimdi 100 de 100 dışa bağımlı bir ülke olduk sıkıyorsa birşey yap bu bir temizlik harekatı yapan akp ama kime hizmet ettiği ortada amerika ama ağızlarına bal çalıyorlar şeriat gitmeyecesine iktidar sözü neye karşılık satmaya satılmış olmamak için durmak yok yol bitti deme zamanı
    ellerin dert görmesin toycan abi:45::45::45::45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tekel fabrikası el altından satışa çıktı:

Tekel'in Paşabahçe'deki içki fabrikasını geçen sene 303 milyon liraya alan As-Asya'nın, henüz bu parayı bile ödemeden fabrikayı el altından 375 milyon liraya (250 milyon dolar) satışa çıkardığı iddia ediliyor. Eğer satış gerçekleşirse As-Asya Gayrimenkul, cebinden bir kuruş para çıkmadan 7 ayda 72 milyon lirayı cebine indirmiş olacak.
    EL ALTINDAN SATIŞ

Tekel işçileri, Ankara’da kamuoyuna seslerini duyurmak için açlık grevi dahil eylem üstüne eylem yaparken, kurumun özelleştirilen bir fabrikasının el altından satışa çıkarıldığı bildiriliyor. Tekel’in Beykoz Paşabahçe’deki içki fabrikasını özelleştirmeden 303 milyon liraya satın alan Adana merkezli As-Asya Gayrimenkul’ün patronu Mümin Gökalp’in tesisi 250 milyon dolara satışa çıkardığı iddia ediliyor.

Tekel işçileri, geçen Kurban Bayramı’ndan bu yana Ankara’da hak mücadelesi veredursun, piyasada, Tekel’in özelleştirme yoluyla satılan fabrikalarından birine ilişkin bir satış haberi konuşuluyor.

Tekel’in Beykoz Paşabahçe’deki içki fabrikasını 15 Haziran 2009 tarihinde düzenlenen ihalede 303 milyon 100 bin lira gibi rekor fiyatla satın alan Adana merkezli As-Asya Gayrimenkul’ün patronu Mümin Gökalp’in, burayı el altından satışa çıkardığı iddia ediliyor.

"3 MİLYONU BİLE BULAMAZ"

Gökalp’in aracılar vasıtasıyla satışa çıkardığı Paşabahçe içki fabrikası için 250 milyon dolar talep ettiği belirtiliyor. Burada belirtmekte fayda var. Gökalp’in 15 Haziran 2009’da özelleştirmeden 303 milyon liraya satın aldığı Paşabahçe içki fabrikasının değeri, o günün döviz kuruyla 197.5 milyon dolara denk gelmekteydi. Gökalp, fabrikayı talep ettiği 250 milyon dolara satmayı başarabilirse bir yılda buradan 52.5 milyon dolar kâr etmiş olacak.

Mümin Gökalp’in eski ortağı emlakçı Mesut Yurter ise geçen temmuz ayında Doğan Haber Ajansı’na birlikte çalıştığı Mümin Gökalp için, “Bırakın 303 milyonu, 3 milyon lirayı bulamaz” şeklinde bir yorumu yapmıştı.

MÜŞTERİ ARIYOR

1933’te 160 bin liraya satın alındı

Tekel’in Paşabahçe Rakı fabrikası, Tekel’in 2004’teki satışının ardından üretimine son verdi. Tekel’in Paşabahçe’deki fabrikası, bir kamu kuruluşu olarak tanınmasına rağmen özel bir girişimle kurulmuştu. 1922’de Hasan Hulki Bey, 1900’lü yıllardan beri sahilde mum üretimi yapılan bir tesisi satın alarak, alkollü içki üretimine geçti. 1 Ekim 1933 tarihinde devlet, tesisi, Hasan Hulki Bey’den 160 bin liraya satın alınca, tesis Paşabahçe Tekel Fabrikası olarak resmen çalışmaya başladı.
    Tekel’in Paşabahçe’deki arazisi toplam 54 bin 870 metrekare alana sahip. Ayrıca tesisin 3 bin 935 metrekarelik iskele ve rıhtımı mevcut. Söz konusu rıhtım ve iskelenin üst kullanım hakkı, Maliye Bakanlığı tarafından 49 yıllığına arazinin sahibine tahsis edildi. Arazinin 500 metre genişliğinde sahili bulunuyor.

Aracılar vasıtasıyla birçok işadamının kapısını çalan Gökalp, arazi için henüz ciddi bir müşteri bulmuş değil. Bu duyumdan yola çıkarak, Mümin Gökalp’i aradık. Gökalp’e ulaşamadığımız için avukatı olan Nilgün Merzeci’ye ulaştık. Paşabahçe içki fabrikasını satışa çıkardıkları yönündeki duyumumuzu yalanlayan Merzeci, Mümin Gökalp’in önümüzdeki günlerde özelleştirme teminatını yatırarak, burada farklı bir gayrimenkul projesi planladığını söyledi.

Mümin Gökalp, CNBC-e Business Dergisi’nin Eylül 2009 tarihli sayısında yer alan röportajında Paşabahçe içki fabrikasının yerine 300 milyon dolarlık bir yatırımla yedi yıldızlı, bin 500 yataklı, Paşa Sarayı adında bir otel projesi planladıklarını söylemişti.

Ağaoğlu’na teklif etti

Öte yandan Mümin Gökalp’in aracılar vasıtasıyla kapısını çaldığı işadamlarından birisi de Ağaoğlu Grubu’nun patronu Ali Ağaoğlu. Tekel’e ait Paşabahçe arazisinin kendilerine de teklif edildiğini doğrulayan Ağaoğlu, bu konuda dergimize şu açıklamalarda bulundu:

“Burası için geçtiğimiz günlerde bize de teklif gelmiş. Tabii aracılar vasıtasıyla pazarladıkları için direkt bana gelmediler. Gurubumuzda arazi geliştirmesinden sorumlu arkadaşlarla görüşmüşler. Konuyu arkadaşlar bana iletti. Bu arazi, bu kadar para etmez. Zaten ihalesi de oldukça yüksek bir rakamdan geçekleşmişti.”

Özelleştirme bedelini henüz yatırmadı

Peki özelleştirme karanının üzerinden henüz bir yıl bile geçmemişken Paşabahçe içki fabrikası satılabilir mi? Bu soruyu, konunun en önemli tarafı olan ÖİB yetkilerine sorduk. Bunun ÖİB yasası gereği mümkün olamayacağını belirten ÖİB yetkilileri, bu konuda şu bilgileri veriyor:

“As-Asya Gayrimenkul, idaremize 50 bin liralık teminat tutarı haricinde henüz bir bedel yatırmamıştır. Özelleştirme bedelini Kasım 2009’da yatırması gerekirken, ek süre talebinde bulunarak ödemeyi 2010’un Mart ayında yapacağını belirtmiştir. Özelleştirme bedeli olan 303 milyon TL’yi peşin veya taksitle ödeyip ödeyemeyeceği, ödeme tarihi geldiğinde belli olacak.”
    kaynak:hürriyet haber
    hala hükümet haklı diyen arkadaşlar lütfen bir daha şu yazıya bir bakıversin!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sende sağol veysel kardeş ama bu millete bazı gercekleri göstermek zorundayız yoksa gercekten işimiz zor ATATÜRKü anlamak bazı gercekleri görmek icin yeterli adamlarda hiç utanma da kalmamış hem sıcıyorlar hemde biz yapmadık chp mhp yaptı diyor ve bunları kardeş olarak yedirmeye calışıyorlar ama onları pkk le bir duttularmı kızıyorlar 8 sene az zaman değil ne yaptınız diye sorduğumuzda ergenekon palyoz diyorlar bizim sorunumuz refah eşitlik pkk lıya yapılanla ergenekoncuya yapılan aynı deseler ya bende başbakan bakan cocukları gibi başarılı işlere imza atmak istiyorum ama neyse

Kullanıcı Bilgi Menüsü

konu değerini yitirmeden bakın tekel işçisine birgün ergenekoncu birgün chp li birgün pkk lı birgün söyliyemiyorum bilmem ne yazık insanlarıda bölüyorsunuz inanan inanmıyan oluşturulan sistem harika ama içinde sizde yanarsanız o zaman kötü yazık son dakka amirali dinledim demokrasiden kardeşlikten bahsedenler askerler yaptığınız temizlikte öelnler veya palyozlarla suclananlar neden hep aleviler neden fetullah cemeatinden kimse yok bakın insanlar bunu sormaya başladı

Sayfa 16/19 İlkİlk ... 678910111213141516171819 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri