Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/18 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon
181 sonuçtan 21 ile 30 arası

Konu: Sizce Tekel işçilerimi haklı? Hükümetmi haklı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demir2768 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    galiba muhasebe alamanısın maaşları işçilerden daha iyi biliyorsun sen önce maaş bordolarını gör ondan sonra buraya yaz yanlış bilgi verme bu para kavgası degil ekmek kavgasıdır
    kavgaları ekmek kavgasıysa devlet onları işsiz bırakmıyor değil mi.neticede çalışacakları bir iş sunuyor ama olmaz beyefendiler yattıkları yerden para kazanmaya alışmış şimdi çalışmak zor geliyor işin özü bu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=ozibo;452199]kavgaları ekmek kavgasıysa devlet onları işsiz bırakmıyor değil mi.neticede çalışacakları bir iş sunuyor ama olmaz beyefendiler yattıkları yerden para kazanmaya alışmış şimdi çalışmak zor geliyor işin özü bu.[/QU

bn ankarada oturuyorum ankaranın ayazı bi başkadır yaşayan bilir bu işcilerin anlattığınız kadar hakları olsa soğukdan ekmekleri uğruna inim inim inlemezlerde
    bu şak şakcı siyasi görüşler bu düşünceler değil mi hükümeti cesaretlendiren sizler diilmisiniz bu ülkeyi gittikce geriye götüren şaşırmıyorum

işciler haklıdır haklarınıda alacaklardır

konuyu acan zatı muhterem'e sesleniyorum azıcık araştırın bilgi sahibi olun kulaktan dolma bilgilerle fikir beyan etmeyinn ..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

[QUOTE=three_20;452213]
    Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kavgaları ekmek kavgasıysa devlet onları işsiz bırakmıyor değil mi.neticede çalışacakları bir iş sunuyor ama olmaz beyefendiler yattıkları yerden para kazanmaya alışmış şimdi çalışmak zor geliyor işin özü bu.[/QU

bn ankarada oturuyorum ankaranın ayazı bi başkadır yaşayan bilir bu işcilerin anlattığınız kadar hakları olsa soğukdan ekmekleri uğruna inim inim inlemezlerde
    bu şak şakcı siyasi görüşler bu düşünceler değil mi hükümeti cesaretlendiren sizler diilmisiniz bu ülkeyi gittikce geriye götüren şaşırmıyorum

işciler haklıdır haklarınıda alacaklardır

konuyu acan zatı muhterem'e sesleniyorum azıcık araştırın bilgi sahibi olun kulaktan dolma bilgilerle fikir beyan etmeyinn ..

ben bilgi sahibi değilim konuyu siz oldukça iyi biliyorsunuz anlaşılan burada anlatında vatandaş neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilsin öyle dğilmi insanları eleştirmek en iyi bildiğimiz şey olsa gerekki sizde bildiğinizi anlatmak yerine konuyu açan arkadaşı zatımuhterem deyip küçümsüyorsunuz o sizin deyiminizle kulaktan dolma bilgilerle bu fikri paylaşmış oluyor bir anlamda toplumsal hizmet etmiş sayılıyor, peki sizin bilgilerinizin hangi toplumsal yaraya derman oluyor forumlarda paylaşılşmayan bilgi bilgi değildir diye söylemler oluyor hiçmi rastgelmediniz lütfen bildiklerinizi paylaşınki konuyu açan arkadaş kadar insanlara faydanız olsun. teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar konu aslında tekel işçileri değil tekel işçileri sebep oldu, hükümet bence kanayan yaraya parmak bastı. yıllarca siyaset,bürokrasi,siviltoplum kuruluşları,üst düzey asker,polis,hakimler,savcılar,ilbaşkanları,eş dost ahbap yani kısaca ARKANDA DAYIN OLSUN diyen zihniyetin yani bizlerin istediği benim çocuğumda işe girsin,bende emekli olayım,çocuğuma 10 yaşında S.S.K no su alayımda erken emekli olsun ben OY veriyorum DEVLET bakacak tabi, 40 yaşında emekli olanlar,malulen emekli olmak için çetelerle ilişki kuranlar(geçenyıllarda ankarada yakalandılar)memurken işçi maaşı alanlar,hastanede 2 saate 70 hastaya bakıp özel muayenehanesine gidenler,zam gelince zamlı etiketi yapıştırıp vatandaşı düşünmeyen ve fiyat indiriminde ise batıyoruz vatandaşa ilacı kim verecek bu halde vatandaş mağdur olacak diyenler,devlet dairelerinde vatandaş dışarıda beklerken tırnaklarına oje sürenler,kahvesini yudumlayıp keyif çatanlar sonrada özelleştirme olacak keyfim kaçacak diye sokağa dökülenler,askari ücretle çalışıp 350 lira ev kirası ödeyenler,600 lira maaş alıp çoluk çocuk evlendirmek için kapı kapı iş dilenen emekliler, çocuğunun üniversite harcırahını yatıramayan askari ücretli ve emekliler bu yazabildiklerim bence kanayan yaranın sadece bir kısmı ve dilimin döndüğüce anlata bildiklerim birde yazamadıklarım var evet şimdi karar verelim kim haklı diye... hayır vermeyelim çünki birine haklı dersek konuyu kapatmış olurz her zaman olduğu gibi gelin destek olalım çözüm üretelim ve kanaya yarayı iyleştirelim bu günki siyasilerin,sivil toplum kuruluşların ve en önemlisi medyanın yaptığı gibi yarayı kaşıyıp kanatmayalım. İLAÇ VERELİM TAM GÜN TEDAVİ EDELİM çünki hastanın buna ihtiyacı var herkese fikrinden dolayı teşekkür ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kavgaları ekmek kavgasıysa devlet onları işsiz bırakmıyor değil mi.neticede çalışacakları bir iş sunuyor ama olmaz beyefendiler yattıkları yerden para kazanmaya alışmış şimdi çalışmak zor geliyor işin özü bu.
    senin işin iyi tuzun kuru galiba sen alda 750 ile 950lr evini geçindir bu açıkça hükümetin şovu birşeyleri kapatmak için yapılan iş biz bunlarla ugraşırken nelerin gittiginin farkında degiliz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demir2768 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    senin işin iyi tuzun kuru galiba sen alda 750 ile 950lr evini geçindir bu açıkça hükümetin şovu birşeyleri kapatmak için yapılan iş biz bunlarla ugraşırken nelerin gittiginin farkında degiliz
    arkadaşım senin o beğenmediğin ücret karşılığında çalışan milyonlarca insan var bu ülkede.o beğenmediğin ücret karşılığında çalışacak ta milyonlarca üniversite mezunu var.bak çalışan ve çalışacak diyorum yattığı yerden para kazanacak demiyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devlet haklı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çocuklar bu tip şeylere alet olmamalı!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

galiba muhasebe alamanısın maaşları işçilerden daha iyi biliyorsun sen önce maaş bordolarını gör ondan sonra buraya yaz yanlış bilgi verme bu para kavgası degil ekmek kavgasıdır
    sen daha uzmansın anlaşılan sen söylede ögrenelim kaç para alıyor bu işçiler?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen daha uzmansın anlaşılan sen söylede ögrenelim kaç para alıyor bu işçiler?
    adamlar bagıra bagıra söylediler 1250 yoksa duymadınmı

Sayfa 3/18 İlkİlk 12345678910111213 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri