Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/19 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon
181 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Sizce Tekel işçilerimi haklı? Hükümetmi haklı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

düşüncem oki tam bir provakasyon neresinden bakarsanız bakın yalnış bu eylem.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı beydemir Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim ALLAH verirse iki tane oğlum var birisi endüstri meslek lisesi elektirik bölümü mezunu diğeri işletme fakültesi mezunu ikside işsiz onların beğenmediği işe benim çocuklarım gibi milyonlarca işsiz talip onlar bu yapılan bir işci eylemi değildir sadece tekel çalışanlarını alet ediyorlar ülkeyi kaosa sürüklemek isteyenlerin oyunu bu.
    sözlerini altına 100 kere imzamı atarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence işçiler haklı.
    işçilerin istediği sadece insanca yaşayabileceği haklar..
    hükümeti savunanlar 700-800 lira maaşla insan gibi yaşayabilirse buyrun yaşayın..
    sizlere göre konuşmak kolay anlaşılan.hem işçilerin 3000 tl maaş aldıklarına inanmışınız.
    onun için:
    KÖLE DÜZENİNE HAYIR.
    anlayana..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşçiler haklı niye? ÇÜNKÜ HİÇ BİR İŞCİ BÖYLESİNE GÜZEL ŞARTLARI BIRAKIPDA SIKIYA GELEMEZ Onlar alışmış normal insanlar gibi çalışıp para kazanamazlar

Günde 12 saat Sanayide açık havada elleri yağ pas içinde,bizim gibi -5 derecede 5 katlı binanın çatısında çanak montajında v.s v.s... çalışanlar insan değil! Bunlar emekçi biz ekmekcimiyiz?

Sakın dışarıdan konuşması kolay demeyin babamda bir tekel emeklisi çalıştıkları şartlarıda koşullarıda aldıkları maaşlarıda gayet iyi biliyorum.
    Konu tike® tarafından (05-02-2010 Saat 01:48 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

tekel işçileri haklı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aşçı-cemo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işçi milleti her zaman haklıdır bende bir işçiyim hak veriyorum arkadaşlarıma
    sen belediyede çalışıyorsun diye nasıl haklı oluyorlar alakayı anlayamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kesinlikle hükümet haklı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kavgaları ekmek kavgasıysa devlet onları işsiz bırakmıyor değil mi.neticede çalışacakları bir iş sunuyor ama olmaz beyefendiler yattıkları yerden para kazanmaya alışmış şimdi çalışmak zor geliyor işin özü bu.
    senin işin iyi tuzun kuru galiba sen alda 750 ile 950lr evini geçindir bu açıkça hükümetin şovu birşeyleri kapatmak için yapılan iş biz bunlarla ugraşırken nelerin gittiginin farkında degiliz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

herkes kendine göre haklı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ss2007 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bence işçiler haklı.
    işçilerin istediği sadece insanca yaşayabileceği haklar..
    hükümeti savunanlar 700-800 lira maaşla insan gibi yaşayabilirse buyrun yaşayın..
    sizlere göre konuşmak kolay anlaşılan.hem işçilerin 3000 tl maaş aldıklarına inanmışınız.
    onun için:
    KÖLE DÜZENİNE HAYIR.
    anlayana..
    50milyon asgari ücretli 540 tl'ye nasıl geçiniyor

Sayfa 4/19 İlkİlk 1234567891011121314 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri