Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 6/18 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon
181 sonuçtan 51 ile 60 arası

Konu: Sizce Tekel işçilerimi haklı? Hükümetmi haklı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben kim haklı değil haksız olan ikiside. bundan 2 yıl önce sendika başkanları gitmiş ta ozman sorun cozulecekmiş aslında ama sendika başkanları 6 ay uzatalım bu işi daha tam hazır değiliz demişler..hukumette 6ay değil 2 yıl uzatmış herkes kararını versin diye..2 yıl gecer aradan hukumet veriyo tekelcı hazır para vaz geçermi yatarak para almadan..
    ha şimdi niye haksız hukumet bu 2 yıl sure içinde hepimizin parasınını bu işçilere dağıtmış yani bizlere haksızlık yapmıştır. benim paramı yata yata para alanlara dağtmış.ha şimdi işciler haklı diyenler cok meraklıysalar kendi aralarında bi fon kurup ordan işçilerin masrflarını kendi aralarında karşılayabilirler. kimse kusura bakmasın bizim hakkımızı yemesinler bi zahmet..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

aksız buluyom bur suru isiz adam var,,,,,,,,,,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kamuda değilim ama işciyim bence devlet haklı çünkü;çok para alıp o paranın karşılığını vermemek(buna memurların %97 si dahil)bunların ki tam muamma kardeşim,ben 550 tl çaışıyorum en aza maaş alan tekel işcisi 2.100 tl neden benden kesilen vergiyle bunlar hüküm sürsün 900 tl nerelerine yetmiyor sonuna kadar karşyım......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende tekel calışıyom ben 1999 da girdim benim maş 1200 tayip yalan anladıyor bu millete gercekler öglediyil ankaraya gitcen görceniz burda konuşmuyacanız gidip yerinde görcen ogluna gemicik aldı kinin parasıyla aldı sattıkları yerlerle tayipde paramı vardıki belediye başkanlıgı yaparken hep kamu kesimlerin satarak oldu ben içindeyim onların görüp görmeden yorum yapmayın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı idris Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende tekel calışıyom ben 1999 da girdim benim maş 1200 tayip yalan anladıyor bu millete gercekler öglediyil ankaraya gitcen görceniz burda konuşmuyacanız gidip yerinde görcen ogluna gemicik aldı kinin parasıyla aldı sattıkları yerlerle tayipde paramı vardıki belediye başkanlıgı yaparken hep kamu kesimlerin satarak oldu ben içindeyim onların görüp görmeden yorum yapmayın
    tekel işçisiymişin daha ne istiyonuz söylen bizde bilelim ona göre karar verelim ozamn..şimdi hukumet ne veriyo siz ne istiyonuz eskiden nasıldı şimdi neden kabul etmiyonuz bi açıkla öğrenelim yorumumuzu ona göre yapalım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı idris Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aldıgın 6 adet tam maaş ikramiyeyi neden söylemiyorsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sen aldığını nerden biliyorsun ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kimse tam maç ikramiye almaz devlet tam verir onu sendika onu böler yarıya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devlet haklı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yıllardır gelen sağ hükümetler sadece işçilerin haklarını değil geleceklerinide çaldılar,kendi yandaşları köşeyi dönerken ,işçiler hep ezildi hep sömürüldü.bu emperyalist düzene başkaldırmak suçmudur? hakkını aramak ne zaman suç oldu,artık bu düzen değişmeli ve yalaka tayfası def edilmelidir.

Sayfa 6/18 İlkİlk 12345678910111213141516 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri