Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 8/19 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon
181 sonuçtan 71 ile 80 arası

Konu: Sizce Tekel işçilerimi haklı? Hükümetmi haklı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ayrıca bir ekleme yapayım çok içerledimde ondan yazıyorum içinizde kaç kişi bu eleştirenlerden bahsediyorum vardiyalı çalıştı millet gece sıcacık yatağında yatarken ben 26 sene hiç durmadan gece,gündüz ve akşamüstü demeden bayram tatili demeden,cumartesi,pazar demeden çocuklarım hasta demeden işime zamanında gittim lütfen işçilere dil uzatmadan neler çektiğine ,çalışma şartlarına,bakarak yazın zonguldaktaki kömür madenindeki işçileri görüyormusunuz yerin altında çalışan kapkara oluyorlar ama birde üstünde işçiler vardı onlar daha fazlaydı işte onları eleştirin onları fazladan oy avcılığıla oraya ve onun gibi işletmelere yerleştiren hükümetleri eleştirin bunun içinde şu anki hükümet dahil işçi fazla maaş alıyor derler daha askerliğini yapmamış oğulları amerikada iş kurar ne biçim iş bu ya hangi sermayeyle?zamannın bakanı unakıtanın oğluna iş sahası açmak için deli tavuk oyunu çıkardılar neymiş ?steril yumurta diye oyunla milleti kandırdılar daha yeni biri domuz gribi aşısı olun diyor öbürü yok ben olmaycağım diyor bunları eleştirin halkın sağlığı oyuncakmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

devlet bu konuda sonuna kadar haklı hala gerekeni neden yapmıyor bu aç gözlüler için anlamıyorum çoğu insan asgari ücretle çalışırken bunlar aldıkları 1800 tl yi kaybetmeme çabasında kıdem tazmnatı var 1 senelik tam çalışma var ee edaha ne istiyorlar....!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilader bende işçiyim allah çalışmadıgım parayı kursağımdan geçirmesin. yani sen diyosun ben yatıcam bana devlet baba yattığım yerden para vercek söylesene bunda tüğü bitmemiş yetimin hakkı yokmu nasıl geçecek o para boğazından tamam memurları örnek veriyosunda bir yanlış öbürkünün doğru olduğunu göstermez çalışacaz ve hak ettiğimiz gibi yiyecez

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar birisi anlatabilirmi bu adamlar ne iş yapar? ne aylık ne kadar maaş alır?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın kirmastılı bana diyorsan yanlış anlamışsın ben işçiler yatıyor demedim yatsında demedim hak ettiğini alsın dedim yatıyor diyenlere tepki gösterdim aynı zamanda çektiğim sıkıntıları anlattım ben vardiyalı çalıştım 26 sene

Kullanıcı Bilgi Menüsü

edit!!!
    Konu CABBARİ tarafından (05-02-2010 Saat 22:41 ) değiştirilmiştir. Sebep: siyaset yapmak yasak!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen daha uzmansın anlaşılan sen söylede ögrenelim kaç para alıyor bu işçiler?
    adamlar bagıra bagıra söylediler 1250 yoksa duymadınmı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demir2768 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    adamlar bagıra bagıra söylediler 1250 yoksa duymadınmı
    hayır duymadım
    kim yalan söylüyor başbakan ayrı işçiler ayrı konuşuyor?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı harkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın kirmastılı bana diyorsan yanlış anlamışsın ben işçiler yatıyor demedim yatsında demedim hak ettiğini alsın dedim yatıyor diyenlere tepki gösterdim aynı zamanda çektiğim sıkıntıları anlattım ben vardiyalı çalıştım 26 sene
    ortak noktada buluşuyorsak ne güzel:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır duymadım
    kim yalan söylüyor başbakan ayrı işçiler ayrı konuşuyor?
    televizyonda devletin verdigi maaş bordolarını gösterdiler kimin yalan söyledigine siz karar verin

Sayfa 8/19 İlkİlk 123456789101112131415161718 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri