ayrıca bir ekleme yapayım çok içerledimde ondan yazıyorum içinizde kaç kişi bu eleştirenlerden bahsediyorum vardiyalı çalıştı millet gece sıcacık yatağında yatarken ben 26 sene hiç durmadan gece,gündüz ve akşamüstü demeden bayram tatili demeden,cumartesi,pazar demeden çocuklarım hasta demeden işime zamanında gittim lütfen işçilere dil uzatmadan neler çektiğine ,çalışma şartlarına,bakarak yazın zonguldaktaki kömür madenindeki işçileri görüyormusunuz yerin altında çalışan kapkara oluyorlar ama birde üstünde işçiler vardı onlar daha fazlaydı işte onları eleştirin onları fazladan oy avcılığıla oraya ve onun gibi işletmelere yerleştiren hükümetleri eleştirin bunun içinde şu anki hükümet dahil işçi fazla maaş alıyor derler daha askerliğini yapmamış oğulları amerikada iş kurar ne biçim iş bu ya hangi sermayeyle?zamannın bakanı unakıtanın oğluna iş sahası açmak için deli tavuk oyunu çıkardılar neymiş ?steril yumurta diye oyunla milleti kandırdılar daha yeni biri domuz gribi aşısı olun diyor öbürü yok ben olmaycağım diyor bunları eleştirin halkın sağlığı oyuncakmı

Teşekkur:
Alıntı

Yer imleri