Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/18 1234567891011 ... SonSon
181 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Sizce Tekel işçilerimi haklı? Hükümetmi haklı?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Sizce Tekel işçilerimi haklı? Hükümetmi haklı?

arkadaşlar bu iş çok cıvıdı biz ileri gidelim diye ugraşırken bunlar bizi geri geri götürüyor vekiller yumruklaşıyor tekel işçileri grev yapıyor bugün tüm sendikalar iş bırakıyor ergenekon darbe vs. vs. cideden zor durumdayız ne olacak sonumuz?
    şimdi bu tekel işçilerini anlayamıyorum adamlara en iyi şartlar sunuluyor en iyi dereceden tazminatları banka hesaplarına yatıyor direk işte buluyorlar ama adamlar alışmışlar 3-4 bin tl maaş alıp yatmaya en zor işi olanın işi depo bekçiliği yaw devletin gerçekten boşa çöpe atacak parası varsa atsın bizde toplayalım sizce bu işte kim haklı tekel işçilerimi hükümetmi?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cabbari abi aslında bu başlık tam anketlik başlık sen bunu en iyisi ankete çevir derim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    cabbari abi aslında bu başlık tam anketlik başlık sen bunu en iyisi ankete çevir derim
    evet en güzeli anket

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ankete gerek yok yani aklımın alamdıgı şey bu kadar olasılıga ragmen neden hala grev yapılıyor olması?
    artı en çok kızdıgım şeylerden biride çocukları kullanıyorlar çocukları kendilerine kalkan yapıp yanlarında getirip medya önünde şov yapıyorlar
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ankete gerek yok yani aklımın alamdıgı şey bu kadar olasılıga ragmen neden hala grev yapılıyor olması?
    artı en çok kızdıgım şeylerden biride çocukları kullanıyorlar çocukları kendilerine kalkan yapıp yanlarında getirip medya önünde şov yapıyorlar
    işte bu çocukları kullanmalarına bende bi anlam getiremedim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşalr devam eden anketimiz var şu anda o bitmeden anket eklemek olmaz
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamlar alışmış 9 kişi 1 yumurtayı taşımaya tabi şimdi önlerine sunulan işler adamlara zor geliyor.yattığı yerde bazen de evinde oturarak o kadar yüksek maaş alırken şimdi çalışmak zorunda kalacaklar yeni işlerinde.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

işçi milleti her zaman haklıdır bende bir işçiyim hak veriyorum arkadaşlarıma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Aşçı-cemo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    işçi milleti her zaman haklıdır bende bir işçiyim hak veriyorum arkadaşlarıma
    sen belediyede çalışıyorsun diye nasıl haklı oluyorlar alakayı anlayamadım

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bende işciyim arkadaşlar bir belediyede calişiyorum sonuna kadar haklılar

Sayfa 1/18 1234567891011 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri