Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/19 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon
181 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sizce Tekel işçilerimi haklı? Hükümetmi haklı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

orda eylem yapanlar ne kadar tekel işçisi bilemiyorum ama eğer ordakiler gerçekten tekel işçisiyle yani demek istediğim bazı partilerin borazanlığını yapan kişilerde olabilir.çunku bu kadar iyleştirmeye rağmen hala daha eylem yapıyolarsa ben bunda başka kişiler başka cıkar amacları ararım.yaptkları sımarmaktan başka bişey değil.dun tv de izledim adam lise mezunu 800 kusur maaş veriyolar onu beğenmiyo beyimiz. ben uni mezunuyum bırak 800kusurü 700 net para versinler hayvan gibi calışırım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

her parti lideri hele hele muhalefette ve seçimde baraj sorunu yaşayan liderler göstermelik ilgi gösterip destek veriyorlar sadece gülüyorum
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben şahsen özel bir kömür ocağından emekliyim. şu anda bile çalışanlar askeri ücretle çalışıyor.hükümet haklı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    her parti lideri hele hele muhalefette ve seçimde baraj sorunu yaşayan liderler göstermelik ilgi gösterip destek veriyorlar sadece gülüyorum
    hükümet haklı adamlar 3 sene boyunca yatıp 3000 maaş aldılar 41000 kıdem alacaklar artı maaş daha ne istiyorlar iş diye millet kıvranırken ankaradaki bütün harcmalarını ve aileleirin geçiminide sendika karşılıyor adamlar orda şov yapıyor.tekeldeki memurlar ayrılırken gülüyorlardı eyleme destek bile vermediler memurların eylemine şimdimi akıllarına geldi hak aramak

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bir işyeri kapanınca sosyal hakları ödenip kapıdişarı koyuyorlar ki bazıları bu hakları bile alamıyorlar bu işyeride kapanmış amma gene iş verelim diyorlar hemde haklarını vererek daha ne istiyorlar anlamak mümkün değil

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı vini Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hükümet haklı adamlar 3 sene boyunca yatıp 3000 maaş aldılar 41000 kıdem alacaklar artı maaş daha ne istiyorlar iş diye millet kıvranırken ankaradaki bütün harcmalarını ve aileleirin geçiminide sendika karşılıyor adamlar orda şov yapıyor.tekeldeki memurlar ayrılırken gülüyorlardı eyleme destek bile vermediler memurların eylemine şimdimi akıllarına geldi hak aramak
    hazır iş veriyorlar kıdem tazminatını ödüyorlar şimdiye kadar aldıkları uçuk maaş cabası artı işte hazır hala cak cuk ediyorlar ölüm orucuna giriyorlar bu ölüm orucuda saçma bile bile adam nasıl ölüm oruca gider
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hükümet sonuna kadar haklı ben bazı devlet işçilerini görüyorum ayda 10 gün işe gitmeden maaş alıyorlar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hükümet haklı.kardeş tekkelime pesdorusu...nerde bu yoğurdun bollugu...adama iş begendiremiyoruz.... birkere atmış bir şekilde kendini devlete hayatı garenti adamın üç isterim beş isterim iste babam iste.... dibi yokkiii.ver acıtasyon kır dök birkaçtanede yalaka bulursun kıyıdan kenardan....yaltakcı işlem tamamam...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar bu iş çok cıvıdı biz ileri gidelim diye ugraşırken bunlar bizi geri geri götürüyor vekiller yumruklaşıyor tekel işçileri grev yapıyor bugün tüm sendikalar iş bırakıyor ergenekon darbe vs. vs. cideden zor durumdayız ne olacak sonumuz?
    şimdi bu tekel işçilerini anlayamıyorum adamlara en iyi şartlar sunuluyor en iyi dereceden tazminatları banka hesaplarına yatıyor direk işte buluyorlar ama adamlar alışmışlar 3-4 bin tl maaş alıp yatmaya en zor işi olanın işi depo bekçiliği yaw devletin gerçekten boşa çöpe atacak parası varsa atsın bizde toplayalım sizce bu işte kim haklı tekel işçilerimi hükümetmi?
    galiba muhasebe alamanısın maaşları işçilerden daha iyi biliyorsun sen önce maaş bordolarını gör ondan sonra buraya yaz yanlış bilgi verme bu para kavgası degil ekmek kavgasıdır

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demir2768 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    galiba muhasebe alamanısın maaşları işçilerden daha iyi biliyorsun sen önce maaş bordolarını gör ondan sonra buraya yaz yanlış bilgi verme bu para kavgası degil ekmek kavgasıdır
    kavgaları ekmek kavgasıysa devlet onları işsiz bırakmıyor değil mi.neticede çalışacakları bir iş sunuyor ama olmaz beyefendiler yattıkları yerden para kazanmaya alışmış şimdi çalışmak zor geliyor işin özü bu.

Sayfa 2/19 İlkİlk 123456789101112 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri