Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/19 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819 SonSon
181 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Sizce Tekel işçilerimi haklı? Hükümetmi haklı?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hayır duymadım
    kim yalan söylüyor başbakan ayrı işçiler ayrı konuşuyor?
    Bu Tekel işçileri 1250 maaş ve bunun yanında 6 adet tam maaş ikramiye alıyorlar.Bundan kimse bahsetmiyor. Ortalama maaş 2000-2500 Tl arasında degişiyor.İki senedir ürtim yapmadan maaş alıyorlar.Ülkede emekliler bunlara şu an teklif edilen maaşı almıyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı idris Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bende tekel calışıyom ben 1999 da girdim benim maş 1200 tayip yalan anladıyor bu millete gercekler öglediyil ankaraya gitcen görceniz burda konuşmuyacanız gidip yerinde görcen ogluna gemicik aldı kinin parasıyla aldı sattıkları yerlerle tayipde paramı vardıki belediye başkanlıgı yaparken hep kamu kesimlerin satarak oldu ben içindeyim onların görüp görmeden yorum yapmayın
    Aldıgın 6 adet tam maaş ikramiyeyi neden söylemiyorsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sen aldığını nerden biliyorsun ?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

orda eylem yapanlar ne kadar tekel işçisi bilemiyorum ama eğer ordakiler gerçekten tekel işçisiyle yani demek istediğim bazı partilerin borazanlığını yapan kişilerde olabilir.çunku bu kadar iyleştirmeye rağmen hala daha eylem yapıyolarsa ben bunda başka kişiler başka cıkar amacları ararım.yaptkları sımarmaktan başka bişey değil.dun tv de izledim adam lise mezunu 800 kusur maaş veriyolar onu beğenmiyo beyimiz. ben uni mezunuyum bırak 800kusurü 700 net para versinler hayvan gibi calışırım.
    sana katılıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ®adakoglu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kimse tam maç ikramiye almaz devlet tam verir onu sendika onu böler yarıya

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı f47xfenerli Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ASGARİ ÜCERTİN 500=600 TL olduğunu düşünürsek çok çok yüksek bir mebla bu.
    bu alan 1993 girenler maçı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sendikayı bilmem ama piyasadaki işçi emeklilerinin dediği şu bunların ikramiyesi aldıgı verdiği ortalama 2500 3000 tl civarında hemde yatarak
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onlar ne yaptıklarını bilmiyor sendika patronları ve muhalefet partileri o garib insanların üzerinden rant kapma peşindeler. bizim işci insanlarımız çok saf UYANMALARI gerekir yoksa işsiz kalacaklar. o zaman o RANT peşinde olanlar arkalarında BU LA MA YA CAK LAR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ya kim haklı kim haksız öylemi? iki boyutlu denklem. Hepsi Türk evladı.... Adama insafın kurusun derler... Orda bir hükümet yanlısı veya sempatizanı olup eyleme katlan varmı sizce... Ya Baykal demiyormuki; Bu TeKel İşçisi davası hükümeti bitirecek diye....Adamlar daha ne yapsın.... Ya bu özelleştirme yasal değilmi ki; yasaların dışına da çıkılıp bazı haklar verilmişse daha ne istersin? pazarlıklar sonucunda birazcık bişeyler daha kopartabilirmiyiz havası olmasın sakın? sonra bak sizin haklarınızı söke söke nasıl aldık diyecekler. Birşeyler kazanınca "Hükümet Yetkililerinden Allah razı olsun diyecekler mi?" nafile.... senin tuzun kuru diyeceksin... Elbette kupkuru hemde" devlet kapısında 31 yılımı seve seve bütün özverimle çalışarak ve hemde çalışırken okuyup üniversite mezunu olarak emekli oldum. Önce Allah'a şükrediyor, sonra yasalarla bu emeklilik şartlarını çıkartan tüm yetkililere dua ediyorum. Şimdi iki oğlum biri yüksekokul işsiz, biri asgari ücretle işçi olarak 4 nüfuslu aile ile yaşıyor. Tabi artı işler yaparak geçimini sağlamaya çalışıyor. Bazen ben destek oluyorum...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hep antipati yapmayalım, birazda empatiii değil mi? Tabi tek taraflı değil....

Sayfa 12/19 İlkİlk ... 2345678910111213141516171819 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri