Alıntı kral.123 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
Arkadaşlar konu aslında tekel işçileri değil tekel işçileri sebep oldu, hükümet bence kanayan yaraya parmak bastı. yıllarca siyaset,bürokrasi,siviltoplum kuruluşları,üst düzey asker,polis,hakimler,savcılar,ilbaşkanları,eş dost ahbap yani kısaca ARKANDA DAYIN OLSUN diyen zihniyetin yani bizlerin istediği benim çocuğumda işe girsin,bende emekli olayım,çocuğuma 10 yaşında S.S.K no su alayımda erken emekli olsun ben OY veriyorum DEVLET bakacak tabi, 40 yaşında emekli olanlar,malulen emekli olmak için çetelerle ilişki kuranlar(geçenyıllarda ankarada yakalandılar)memurken işçi maaşı alanlar,hastanede 2 saate 70 hastaya bakıp özel muayenehanesine gidenler,zam gelince zamlı etiketi yapıştırıp vatandaşı düşünmeyen ve fiyat indiriminde ise batıyoruz vatandaşa ilacı kim verecek bu halde vatandaş mağdur olacak diyenler,devlet dairelerinde vatandaş dışarıda beklerken tırnaklarına oje sürenler,kahvesini yudumlayıp keyif çatanlar sonrada özelleştirme olacak keyfim kaçacak diye sokağa dökülenler,askari ücretle çalışıp 350 lira ev kirası ödeyenler,600 lira maaş alıp çoluk çocuk evlendirmek için kapı kapı iş dilenen emekliler, çocuğunun üniversite harcırahını yatıramayan askari ücretli ve emekliler bu yazabildiklerim bence kanayan yaranın sadece bir kısmı ve dilimin döndüğüce anlata bildiklerim birde yazamadıklarım var evet şimdi karar verelim kim haklı diye... hayır vermeyelim çünki birine haklı dersek konuyu kapatmış olurz her zaman olduğu gibi gelin destek olalım çözüm üretelim ve kanaya yarayı iyleştirelim bu günki siyasilerin,sivil toplum kuruluşların ve en önemlisi medyanın yaptığı gibi yarayı kaşıyıp kanatmayalım. İLAÇ VERELİM TAM GÜN TEDAVİ EDELİM çünki hastanın buna ihtiyacı var herkese fikrinden dolayı teşekkür ederim

tüm yazdıklarına canı gönülden katılıyorum kalemine ve fikrine sağlık teşekkürler!!