Lösev
Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
28 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Herkese Bedava - Kaçırmayın Bu Fırsatı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı fixer33 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hacı Nayır ve Yrd. Doç. Dr. Fatih Çollak Hoca Efendiniz A.. K... P artisinin yalakalarıdır, bunlara aldanıpta kendilerini buna alet eden zavallılar sadece paralarını değil ,allah katındaki aracısızlıklarını da kaybederler.ALLAH TEK BÜYÜKTÜR, ONUN ARASINDA KİMSE YOKTUR.
    ALLAHLA KUL ARASINA GİREN GERİZEKALILAR CEHENNEMDE YANACAKTIR.
    dostum arkadaşların yazdığı ne sen ne yazıyorsun burda partiden siyasetten bahseden varmı.ALLAHIN TEK BÜYÜK OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR. GERİZEKALI ANCA SENİN GİBİ OLUR.ALLLAHın gönderdiği, peygamberler, evliyalar, din alimleri olmasaydı sana kadar gelmezdi istersen bi daha düşün araya girenler olmasaydı dini nereden öğrenecektin senin gerizekalı dediklerin sana dinini öğrenmen için kitap yazanlar yazılı ve görsel basından sana dinini öğretenler tabi öğreniyorsan gerçi hiç sanmıyorum ya sadece cahiller söyler ALLAHLA KUL ARASINA GİRMEYİN diye.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar, benim sizlere tavsiyem, Diyanet İşleri yayınları ve tebliğleri dışına sakın çıkmayın. Hele hele bedava olanlara yaklaşmayın. Kıssadan hisse.....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Arkadaşlar Dikkât...Bu tip hediyelere karşı Herkezi uyaran mesajım hemen silindi. Bu büyük terbiyesizlik, uyarımın ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor. SAKIN ALDANMAYIN. Diyanet İşleri yayın ve tebliğleri dışına çıkmayın.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı cngzhn Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaşlar Dikkât...Bu tip hediyelere karşı Herkezi uyaran mesajım hemen silindi. Bu büyük terbiyesizlik, uyarımın ne kadar yerinde olduğunu gösteriyor. SAKIN ALDANMAYIN. Diyanet İşleri yayın ve tebliğleri dışına çıkmayın.
    Ne zaman silindi 2 tane mesajın konuda duruyor zaten:46:
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana sorarsanız emin olduğunuz bir büyüğünüze danışın öyle okumaya başlayın önce bilenler incelesin araya katıştırılmaya çalışılan yanlışları öğrenmemenin yolu budur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Paylaşım için teşekkürler......

Kullanıcı Bilgi Menüsü

paylaşım için teşekkürler
    ben yaklaşık google dns leri 1 aydır kullanıyorum. 8.8.8.8 8.8.4.4

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri