En iyi Türkçe bloglar ile ilgili bir dünya yarýþmalar düzenlendi. Bir sürü eski blog yazarlarý derledi, düzenledi ve yayýnlandý. Ama bence en iyi blog göreceli bir kavramdýr. Kiþiden kiþiye deðiþir… Bazý kiþilerin teknoloji meraký vardýr, teknoloji bloglarýný sever… Bazý kiþiler yemek hobisi vardýr, yemek içerikli bloglarý sever… Bu örnekleri spor, müzik, sinema, sevgi, aþk, eðlence, oyun vb. gibi. uzatýlabilir.
Bence en iyi Türkçe bloglarý þöyle sýralayabiliriz. (Sýralama iyiden kötüye doðru deðil, benim için hepsi 1 numara)
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. MindShare Interaction kaliteli ekibi tarafdan hazýrlanan bu blog, online insanlar için lezzetli içeriklerle dopdolu. Kaliteli reklam ve teknolojileri onlarla takip etmek gerekli.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bina iþletimi ve yönetimi ile ilgili gerçekten dopdolu bir blog. Profesyonel bina iþletmecileri için rehber niteliðinde bir kaynak. (Benim de bazý araþtýrma yazýlarým var)
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Farklý temasý ve tarzýyla bloglarýn en komiði, gülmek için bahaneye gerek yok. Tek bir ziyaret yeter. (Site benimdir, torpil yapmadým.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Teknoloji deyince ilk aklýma gelen blog. Hergün 5 dk bildirgeç aspirin niyetine iyi geliyor. Seveni de var, sevmeyeni de. Bence Türkiyenin en baþarýlý kominite bloglarýndan biri.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Görsel olarak en çok hoþuma giden bir blog. Ýçeriði dopdolu. Bezen bir yemek tarifi bazen de bir gezi rehberi.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Türkiye blog olayýný neredeyse ondan takip ediyor. Blogcular içinde çok ünlü ve aktif. Her türlü blogcu cemaatini destekler. Aslýna bakarsanýz blogu kiþisel gibi gözüksede kominitedir. Ýki günde bir bakarým ne yazmýþ diye … Blogunu url’sinin ana dizinine alsa daha süper olacak.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Web dünyasýný analiz eden kutsal bir teknoloji takipçisi. Arda internetle yatýyor internetle kalkýyor. Tek kelime ile hayranlýkla kendisini takip ediyorum.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bence bloglari içinde en orjinali. Onlara bayýlmýyorm desem yalan söylemiþ olurum. Acayip orjinal ve komik. Bobileri seviyorum.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Dünya insaný sosyal hayaattan yazýlýma internetten insalýða bir þey mi aradýnýz nahnu size yol göstersin.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Geçen ay samsun i780 marka bir pocketpc almýþtým. Yaklaþýk 1 haftadan beri takipteyim. Yazarý sýkýþtýrmayý planlýyorum. Pocketpc’imde yapmak istediklerimi bir bir ondan öðrenmeyi planlýyorum.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Öðreneceðimiz çok þey var ondan. Özellikle web ve internet
konularýnda.
Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Eðlenceli programlar ve oyunlarý buradan takip edebilirsiniz. Arayüzü kolay merak uyandýrýcý bir blog…

Teþekkur:
Beðeni:
Alýntý

Yer imleri