Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arasý

Konu: uydu yön bulmak için yardým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart uydu yön bulmak için yardým

sizlere þöle bi sorum olucak eðer yardýmcý olursanýz bizim gibi yeni baþlayanlara çok yardýmcý olursunuz

þimdi diyelim ki bi adadayýz ve çanak anten kurucaz elimizde sadece veriler var lnb nin duruþ açýsýný çanaðýn duruþ açýsýný ve yönünü nasýl buluruz

Enlem: 38.4762°
    Boylam: 27.0919°
    Çanak
    Elevasyon:42.8°
    Azimut: 156.9°
    Polarizasyon: -17.9

bunlar hakkýnda bilgisi olan rkadaþlarýn yardýmlarný bekliyoruz

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Hocam senin veri ile iþin yok Bak þimdi lnb yönü turksatta genelde saate ele alýrsak saati 5.30 gibi düþün hotbird uydusunu ise 6.30 gibi tum yerlere asagý yukarý uydu kurdum bu sekil acý dereceleri

Kullanýcý Bilgi Menüsü

siz hangi uydularý izlemek istiyorsun..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bakýn abilerim ben adadayým sadece veriler var saðdaki soldaki antenlere bakar gibi oraya 5 cm çevir buraya 2 cm çevir yok sadece veriler var bana ve bizim gibilere yardýmcý olucak kimse yokmu ayný zaman da yayýn hz ve db leri var uydunun verdiði yayýn açýlarý var artýk ne diyorsunuz o uydu burdan çekmez bu burdan çekmez bunlar neye göre bu çanak burayý çeker bu çanak burayý çekmez bunlar neye göre hesaplanýyo bunlar her çanak kuranýn bilmesi gereken þeyler deðilmi?. bu frekasta bu hz de nasýl tayin edilir yardým edicek kimse yokmu demek istediðim þu uydu uzayda bide ondan veri alýcazz .sadece uzaydaki uydunu yerini nokta olarak nasýl buluruzyok oraya çevir yok buraya 5 cm yanýna koy bunlar saçma bunlar ezber görerek yapýlan veya deneyerek yapýlan þeyler bilerek yapan kimse yokmu . öðrenmeye çalýþýyorum.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

pasa abi receiver tuner giriþi hz giriþi varmýþ okuduðum kadarý ile receiver tuner giriþini neye göre yapýyolar uyduya göremi yoksa bulunduðun meridyene göremi çok manyak bi iþ açýklarsan çok sevinirim

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý blacker00 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bakýn abilerim ben adadayým sadece veriler var saðdaki soldaki antenlere bakar gibi oraya 5 cm çevir buraya 2 cm çevir yok sadece veriler var bana ve bizim gibilere yardýmcý olucak kimse yokmu ayný zaman da yayýn hz ve db leri var uydunun verdiði yayýn açýlarý var artýk ne diyorsunuz o uydu burdan çekmez bu burdan çekmez bunlar neye göre bu çanak burayý çeker bu çanak burayý çekmez bunlar neye göre hesaplanýyo bunlar her çanak kuranýn bilmesi gereken þeyler deðilmi?. bu frekasta bu hz de nasýl tayin edilir yardým edicek kimse yokmu demek istediðim þu uydu uzayda bide ondan veri alýcazz .sadece uzaydaki uydunu yerini nokta olarak nasýl buluruzyok oraya çevir yok buraya 5 cm yanýna koy bunlar saçma bunlar ezber görerek yapýlan veya deneyerek yapýlan þeyler bilerek yapan kimse yokmu . öðrenmeye çalýþýyorum.
    Buralara bak bakalým
    Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...

Kullanýcý Bilgi Menüsü

teþekkürler Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    iþte burada iphone yaptýðý þeyi arýyodum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri