REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: Tele dünyaya geçmeden okuyun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

No Tele dünyaya geçmeden okuyun

Merhaba arkadaşlar , geçen hafta pazartesi günü kablolu tv kullanıcısı olarak teledünyayı arayıp tele dünya ya geçmek istediğimi belirttim , biz sizi arayalım dediler ne arayan oldu ne soran , bir gün sonra salı günü ben aradım , tele dünya üyeliğimi başlattılar daha sonra servislerin bizi arayacağını söylediler bir gün kadar beklememe rağmen arayan olmadı ben tekrar aradım , perşembe günü geleceklerini söylediler gün içinde ama ne zaman gelecekleri belli değil, işin yoksa bütün gün evde bekle tele dünya servisini...neyse ben çalıştığım için bekleyemezdim annem evde bekledi akşam üstüne doğru geldiler, evi arayıp kurulum servisinden yetkili ile görüştüm ,eğer kablolar eskiyse değiştirmelerini , teledünyaya daha iyi bir görüntü kalitesi almak için başvurduğumu belirrttim ,yetkili arkadaş o bizim işimiz değil biz sadice kurulum yaparız dedi ,görüntü için arıza servisini çağrmam gerekiyormuş kablo değişimi için ise extra ücret ödemem gerekiyormuş...ben kablolu tv çıktığı ilk günden b eri abonesiyim en az 13 yıl olmuştur. kablo sistemleri değişiyor ,yenilemek teledünyaya ait olmalı...ama malesef ...neyse adam tüblü tv için olan tele dünya aletini kurmuş ve alet bozuk çıktığını söyledi...aleti de alıp hiç bir şey yapmadan gittiler ve yarın geliceklerini de söylediler.ben her ihtimale karşı kurulum sevisinin lafına itimat etmediğim için tele dünyayı arayıp durumu anlattım . call centerdaki kız yarın sabah gelicekleri ilk sıraya bizi aldıklarını söyledi...yarın oldu gelen giden yok akşama kadar yine evde bekledik..akşam üstü ben tekrar aradım sert konuştum cumartesi sabahtan kesin geliceklerini söylediler,12ye kadar bekledim ne gelen var ne giden tekrar aradım ve istediğimi eğer bir saate kadar gelmesse,kablolu tv yi iptal ettiriceğimi söyledim..bir saate kadar birsini göndermişler kurulum ekibinden olmayan bir arkadaş..aleti kurdu ensonunda kurulum deikleri şeyde aleti prize takmak o kadar ve kartını takmak...kunmandası dandikmi dandik alet deseniz öyle...kanal değişim hızı 2 saniyede açıyor...ve görüntü kalitesi %80lerde geziyordu...ben bunun için mi bir haftadır bekledim dedim bumudur dedim bu dur dedi eleman ...toplayıp geri götürmesini istedim.tele dünyayla olan bağım açılmıcak şekilde kapanmıştır . siz siz olun TELEDÜNYAYA GEÇMEDEN ÖNCE MUTLAKA OKUYUN.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

HOCAM Biz kırsal kesimdeyiz tele dunya yok buralarda.sunu ögrenmek istiyorum tele dunya kurulurken canak anten vs kuruyıorlarmı yoksa bildigimiz kablo tv mantıgı seklindemi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kablo lu tv icin bölgenizde kablolu tv olması lazım başak birşey gerekmiyor ben teledunya istemiyorum zamanında ne digiturk aldım ne de dsmart aldım normal canak anten daha iyi cok degilse kar yağıdığı zaman sorun vardı onda kar silerim olur biter tvler anlatıklarını gibi degil bana ne zaman gelir diye sorarsanız çıkmaz ayın son persembesi bana tele dunya gelir...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kardeş kabloyla geliyor eve . hiç gerek yok tak iki tane çanak 120 lik bir de dream box al olayı bitir gerisi yalan ben bunu öğrendim...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirme için çopk tşkler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tcaner Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    kardeş kabloyla geliyor eve . hiç gerek yok tak iki tane çanak 120 lik bir de dream box al olayı bitir gerisi yalan ben bunu öğrendim...
    aynen arkadaşa katılyorum bende hd teledünya ve sinema paketi var.Ama bende o kadar m emmun değilim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri