Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Windows Açılış Ekranını Değiştirin

  1. #1

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart Windows Açılış Ekranını Değiştirin

    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.


    Windows XP ya da 7: Açılış ekranını değiştirin, Windows sizi istediğiniz gibi karşılasın...

    Bilgisayarınızı her açtığınızda Windows'un kendi varsayılan karşılama ekranını görmekten sıkıldıysanız, değiştirmek sizin elinizde.

    Windows XP, Vista ve Windows 7'de bilgisayarınızı kişiselleştirebileceğiniz, çok şık bir aracı sizlere tanıtıyoruz.

    LogonStudio isimli küçük ve kullanışlı bir yazılım ile Windows açılış ekranında sizi karşılayan açılış ekranını değiştirebilirsiniz.

    Dahası, kendi açılış ekranınızı oluşturabilirsiniz ve bunu diğer kullanıcılarla paylaşabilirsiniz.

    İndirmek ve kurmak çok kolay

    Bu özelliğin Windows'un içinde neden hazır olarak gelmediği sorusunu, Microsoft da kendine sormuş olmalı.

    İşte bu yüzden Windows 7'nin kendi içerisinde tema değiştirme bölümü yer alıyor. Ancak bu bir yana LogonStudio Windows Xp ve Vista'da da çalışan, kullanımı çok kolay bir uygulama.

    Bağlantıdan indirdiğiniz yazılımı kurun ve kendi içerisinde gelen temalardan birini seçerek tek tıklamada değiştirin. İşte bu kadar basit! Daha fazla tema isterseniz indirebilirsiniz.

    Yazılımın kendi içerisinde gelen temalar oldukça hoş; ancak daha fazlasını indirmek belirttiğimiz gibi mümkün.

    İndirmek için tıkladığınızda karşınıza bu tür temalardan yüzlercesini barındıran bir site açılacak. İndirip kaydederek ve LogonStudio ile yükleyerek kolayca kullanabilirsiniz.

    Oluşturma seçeneği ile bir görsel seçerek kendi açılış ekranınızı oluşturabilirsiniz. Eğer isterseniz bir hesap oluşturup bu açılış ekranını internet üzerinde paylaşabilirsiniz.

    Böylece LogonStudio kullanan başkaları da sizin temalarınızı indirebilir.

    Download: Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

  2. #2

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    bilgi için teşekkürler.
    next-2000-dpcıs-s-plus+1,60 cm-18"kollu
    everest dvb-s2
    filbox mdl

  3. #3

    Kullanıcı Bilgi Menüsü

    Standart

    paylaşım için teşekkürler windows 7 de nasıl yapıyoruz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •