REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
7 sonuçtan 1 ile 7 arası

Konu: bilmeden dreambox klon gemini internet üstünden yükselttim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon Giveup bilmeden dreambox klon gemini internet üstünden yükselttim

merhaba arkadaşlar,

dreambox dünyasına yeni başlamış biri olarak 3 hafta önce almış olduğum

500s klon dreamboxu kurcalarken bilmeden daha iyi olur yeni sürümü hayaliyle

gemin ayarlarını yüksettim daha yeni bir sürümü nü yükledim makinaya tüm

ayarları gitti,ses tuşları kanal değiştirme ye başladı ayrıca türkçe olan dil

ingilizce oldu ve ayrıca birarkadaşın söylediğine göre nete bağlıyken makinanın

çökme flashının yanma ihtimali var olduğunu duydum ve hemen net kablosunu

çıkardım eski sürümüne nasıl yükleyebilrim makine klon aldığım yer bana çok

uzak ve 50 tl para istiyor... .makineye kanal listesini atabiliyorum eski gemine

sürümüne nasıl dönebilirim yardım edebilirmisiniz:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dreamboxım klon , serverin back up olurmu? eğer yeni imaje atarsam serverida yüklemem gerekecek değilmi bu konudabilgisi olan arkadaşlar yardım edebilirmisiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet gerekecek ilk önce serverın yedeğini alın daha sonra forumdaki backuplardan birini yükleyebilirsiniz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

50 lira mı vay be ne para kazanıyor millet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı tcaner Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    merhaba arkadaşlar,

dreambox dünyasına yeni başlamış biri olarak 3 hafta önce almış olduğum

500s klon dreamboxu kurcalarken bilmeden daha iyi olur yeni sürümü hayaliyle

gemin ayarlarını yüksettim daha yeni bir sürümü nü yükledim makinaya tüm

ayarları gitti,ses tuşları kanal değiştirme ye başladı ayrıca türkçe olan dil

ingilizce oldu ve ayrıca birarkadaşın söylediğine göre nete bağlıyken makinanın

çökme flashının yanma ihtimali var olduğunu duydum ve hemen net kablosunu

çıkardım eski sürümüne nasıl yükleyebilrim makine klon aldığım yer bana çok

uzak ve 50 tl para istiyor... .makineye kanal listesini atabiliyorum eski gemine

sürümüne nasıl dönebilirim yardım edebilirmisiniz:
    bizler 20 tl istiyoruz inanın insanlar bunu bile cok görüyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ben açık azaltmaya gidim hocam 15 lira istiyorum başka yerden alınmış dreama vatandaş ık mık ediyo 400 tl verirken ne yaptı onu düşünemiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

400 mü. çüşş ben 1 yıllık ser... dahil 250 ytl verdim .ilk girdiğim dükkan 350 dedi aylık için 1, kalite dedi ... dedi. başka bir yere gittim bu cihazların hepsi çinden geliyor dedi. 1. 2, kalşte olmaz dedi ben toptancısıyım dedi... bende ordan aldım pazarlıkla bu fiyata indi. kalitesini nasıl anlıcaz zaman gösterşcek pişmanmısın dersen pişmanım ser... 5 para etmez dsmartta donuyor ara sıra eurosport ta donmalar çok oluyor salon ve loca knallarını ara sıra açıyor....sky spor kanallarınıda ara sıra açıyor... hotbırdde... kanallardan 10 tane açıyor

bu paraya bukar ne yapalım...

late yeni image attım gemini4,70 timebombsuzmuş dediklerine göre cccam cfg dosyasınıda hallettim

şuanki sorunum sanki ilk image dha net gösteriyordu kanalları image değiştirdiğimizde görüntü ayarlarıda değişmiş olabilir mi?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri