Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: İlköğretim kitabında Kürdistan haritası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

allah belalarını versin onların

Kullanıcı Bilgi Menüsü

O HARİTAYA KÜRDİSTAN HARİTASINI ÇİZEN HERKİM VEYA KİMLERSE ALLAH BELALASINI VERSİN ONLARIN...!!!

ÖLENE KADAR TÜRK'ÜZ

Biliyorum bu yazı boyutu ve büyüklüğü forum kurallarına aykırı ama ben bu yüzden çiğnemek sorunda kaldım BÜTÜN YÖNETİCİLERDEN ÖZÜRDİLERİM
    Konu Özgür Erge tarafından (13-02-2010 Saat 03:14 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    O HARİTAYA KÜRDİSTAN HARİTASINI ÇİZEN HERKİM VEYA KİMLERSE ALLAH BELALASINI VERSİN ONLARIN...!!!

ÖLENE KADAR TÜRK'ÜZ

Biliyorum bu yazı boyutu ve büyüklüğü forum kurallarına aykırı ama ben bu yüzden çiğnemek sorunda kaldım BÜTÜN YÖNETİCİLERDEN ÖZÜRDİLERİM
    özrünüz kbul edildi ayrıca yazı tipi ufaklaştırıldı..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu iktidarda milli eğitim biraz zor soruşturma açar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kucer06 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Bu iktidarda milli eğitim biraz zor soruşturma açar.
    İktidar soruşturma açsa bile kimi kime şikayet edecek ki hem bizim kitaplardaki resmi bırakın ne zamandır var yeni bi olay değil adamlar para basıp parlamento kurdular yakında bölgesel ve evrensel toplantılarda sözlerini de geçirtirler tıpkı ermeniler gibi ...

Kürdistan parası

Kürdistan parlamentosu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çekecen bir kaç tanesini dar agacına bak bakalım ne konuşan kalır ne harita çizen yazık çok yazık can veren şehitlerimize çok yazık bunun içinmi can verdiler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı demir2768 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çekecen bir kaç tanesini dar agacına bak bakalım ne konuşan kalır ne harita çizen yazık çok yazık can veren şehitlerimize çok yazık bunun içinmi can verdiler
    yaptınız onuda yine olmadı ...nerde nasıl diye sorarsan cevaplıyayım bölgede faili meçul ölümler oldu hesap hiç kimseden sorulmadı senin gibi düşünenler yaptı bu olayları ama yinede çözüm yok yapmayın bu yazılarla size biraz saygı gösterenleride düşman edersiniz hem hepsini düşman etmeden ne çözebildinizde hepsini düşman görerek ne çözebilirsiniz yapmayın makul olun makul...saygılı olun saygı görün ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o kitapları inceleyenler mebde kürt kökenli vanlı hemerilerimiz doğaldır öyle olması

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iktidarın aradıgı bu zaten ..ülkedeki tüm olumsuzluklar beceriksizlikler .bunun gibi suni olaylarla örtbas ediliyor günü kurtarma ..başka birşey degil ..TÜRBAN ..ERKENEKON.ARINCA SUİKAST .AÇILIM ..SAÇILIM .ERMENİSTANA MERHABA..GÖMÜLÜ SİLAHLAR ..MEGA KENT İSTANBULMUŞ AVRUPA BAŞKENTİ YAGMURDA SULAR ALTINDA BELEDİYE ORTADA YOK ..KOLTUKTA OTURMAYA DEVAM ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ENBÜYÜK TÜRKİYE BAŞKA BÜYÜK YOK .. sadece maçlarda duyar olduk HAKEMLE OYNAYAN takımların maçlarında

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri