allah belalarını versin onların
Teşekkur: 0
allah belalarını versin onların
O HARİTAYA KÜRDİSTAN HARİTASINI ÇİZEN HERKİM VEYA KİMLERSE ALLAH BELALASINI VERSİN ONLARIN...!!!
ÖLENE KADAR TÜRK'ÜZ
Biliyorum bu yazı boyutu ve büyüklüğü forum kurallarına aykırı ama ben bu yüzden çiğnemek sorunda kaldım BÜTÜN YÖNETİCİLERDEN ÖZÜRDİLERİM
Konu Özgür Erge tarafından (13-02-2010 Saat 03:14 ) değiştirilmiştir.
Bu iktidarda milli eğitim biraz zor soruşturma açar.
İktidar soruşturma açsa bile kimi kime şikayet edecek ki hem bizim kitaplardaki resmi bırakın ne zamandır var yeni bi olay değil adamlar para basıp parlamento kurdular yakında bölgesel ve evrensel toplantılarda sözlerini de geçirtirler tıpkı ermeniler gibi ...
Kürdistan parası
Kürdistan parlamentosu
![]()
çekecen bir kaç tanesini dar agacına bak bakalım ne konuşan kalır ne harita çizen yazık çok yazık can veren şehitlerimize çok yazık bunun içinmi can verdiler
yaptınız onuda yine olmadı ...nerde nasıl diye sorarsan cevaplıyayım bölgede faili meçul ölümler oldu hesap hiç kimseden sorulmadı senin gibi düşünenler yaptı bu olayları ama yinede çözüm yok yapmayın bu yazılarla size biraz saygı gösterenleride düşman edersiniz hem hepsini düşman etmeden ne çözebildinizde hepsini düşman görerek ne çözebilirsiniz yapmayın makul olun makul...saygılı olun saygı görün ...
o kitapları inceleyenler mebde kürt kökenli vanlı hemerilerimiz doğaldır öyle olması
iktidarın aradıgı bu zaten ..ülkedeki tüm olumsuzluklar beceriksizlikler .bunun gibi suni olaylarla örtbas ediliyor günü kurtarma ..başka birşey degil ..TÜRBAN ..ERKENEKON.ARINCA SUİKAST .AÇILIM ..SAÇILIM .ERMENİSTANA MERHABA..GÖMÜLÜ SİLAHLAR ..MEGA KENT İSTANBULMUŞ AVRUPA BAŞKENTİ YAGMURDA SULAR ALTINDA BELEDİYE ORTADA YOK ..KOLTUKTA OTURMAYA DEVAM ...
ENBÜYÜK TÜRKİYE BAŞKA BÜYÜK YOK .. sadece maçlarda duyar olduk HAKEMLE OYNAYAN takımların maçlarında
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri