REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: İlköğretim kitabında Kürdistan haritası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 İlköğretim kitabında Kürdistan haritası

Konya'da özel bir yayın kuruluşu yeni bir skandala imza attı

[IMG] Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. [/IMG]

Konya'da özel bir yayın kuruluşu olan TUBİGEM tarafından hazırlanan ve ilköğretim öğrencilerinin kullanımına sunulan ilköğretim 4. sınıf TEMA-TEST isimli soru kitapçığının 15.'inci sorusunda Türkiye'nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi 'Kürdistan' olarak gösterildi.

Skandal harita hakkında İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün soruşturma açması bekleniyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çok az kaldı vatan elden gidecek gibime geliyor bu işin suyunu çıkardılar artık bizim türk tarafıda bunu kabulleniyorya helal olsun başka bişey demiyorum :@ türk milleti türktür daima türk kalacak ben başbakan olsaydım vatandaşa hergün 10 tane kürt öldürme izni verirdim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    çok az kaldı vatan elden gidecek gibime geliyor bu işin suyunu çıkardılar artık bizim türk tarafıda bunu kabulleniyorya helal olsun başka bişey demiyorum :@ türk milleti türktür daima türk kalacak ben başbakan olsaydım vatandaşa hergün 10 tane kürt öldürme izni verirdim
    vatan elden gitmez bu vatan o kadar kolay kazanılmadı kürdistan diye bir yer olmayacak bunu insanlara lanse eden adiler her zaman kaybetmeye mahkumdur lakin son söylediğin kelime gerçekten hiç hoş değildi her kürt vatandaşını vatan haini ilan edemezsin eğer böyle düşünürsen senin hitlerden ne farkın kalır önce pkk ile kürdü birbirinden ayırırsan emin ol yazacağın yazılarda daha mantıklı olur bir insanı sadece kürt diye öldürmek ne insanlığa sığar nede türklüğe sığar he ama dersen izin versinler dağa çıkın ve vatanını satan askeri şehit edip çocukları anaları gözü yaşlı bırakanları yediği kabı pisleyen soysuzları pkk lıları öldürün o zaman beni de al yanına emin ol seve seve gelirim ama söylediğim gibi bir insanı sadece kürt diye bırak öldürmeyi laf söylemeye bile hakkımız yok emin ol kürt diye öldürelim dediğin insanların içinde öyle insanlar varki onların vatan bayrak sevgisinin yanında belkide bizimki hiç kalır o yüzden senden ricam bu son yazdığın cümleyi bir daha düşünmen hayırlı akşamlar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Thumb

Alıntı veyselbakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    vatan elden gitmez bu vatan o kadar kolay kazanılmadı kürdistan diye bir yer olmayacak bunu insanlara lanse eden adiler her zaman kaybetmeye mahkumdur lakin son söylediğin kelime gerçekten hiç hoş değildi her kürt vatandaşını vatan haini ilan edemezsin eğer böyle düşünürsen senin hitlerden ne farkın kalır önce pkk ile kürdü birbirinden ayırırsan emin ol yazacağın yazılarda daha mantıklı olur bir insanı sadece kürt diye öldürmek ne insanlığa sığar nede türklüğe sığar he ama dersen izin versinler dağa çıkın ve vatanını satan askeri şehit edip çocukları anaları gözü yaşlı bırakanları yediği kabı pisleyen soysuzları pkk lıları öldürün o zaman beni de al yanına emin ol seve seve gelirim ama söylediğim gibi bir insanı sadece kürt diye bırak öldürmeyi laf söylemeye bile hakkımız yok emin ol kürt diye öldürelim dediğin insanların içinde öyle insanlar varki onların vatan bayrak sevgisinin yanında belkide bizimki hiç kalır o yüzden senden ricam bu son yazdığın cümleyi bir daha düşünmen hayırlı akşamlar!

sen öyle düşünüyorsan ozaman bu vatanda ingilizlere fransızlara yer verilsin hatta onlar içinde kanal açılsın devlet içinde devletmi olur bende dağa çıkayım ben kendi ırkımı geliştireyim alfabemi geliştireyim olmaz böyle bişey yediği ekmeğe tükürenin cezası ölümdür !!! allah savaşmayı farz kılmış ki böyle bi savaş olursa en ön safta olacağıma emin olunuz...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon8

Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sen öyle düşünüyorsan ozaman bu vatanda ingilizlere fransızlara yer verilsin hatta onlar içinde kanal açılsın devlet içinde devletmi olur bende dağa çıkayım ben kendi ırkımı geliştireyim alfabemi geliştireyim olmaz böyle bişey yediği ekmeğe tükürenin cezası ölümdür !!! allah savaşmayı farz kılmış ki böyle bi savaş olursa en ön safta olacağıma emin olunuz...
    o zaman kazan mubarek olsun allah yolunu açık etsin sitemini kürt halkına yapmayacak hesabı işi bu hale getirenlere soracaksın arkadaşım yazımı okumadan asmışsın kesmişsin izin versinler her gün 10 tane kürt öldürelim demekle vatanını kurtaracaksan allah çarşına göre pazar versin o zaman sen bütün kürtleri kafanda vatan haini ilan etmişsen dahada sana söyleyecek lafım yok benim haritayı çıkarıp bu genç beyinleri yıkayan şerefsiz namussuzlara isyan etmiyorsun haburda adamları kahraman ilan edip halay çektirenlere isyan etmiyorsun atatürkün kurduğu tbmm sine girip apo itinin sözcülüğünü yapanlara isyan etmiyorsun sen komple nasıl olsa hepsi kürt hepsi vatan hainidir ideolojisi ile tek suçu kürt olan insanları izin versinler öldürelim diyorsun eğer senin adalet anlayışın buysa kusura bakma ben almayayım ama unutma böyle vatan korunmaz aksine daha çok zarar verilir!!!

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyiki başbakan olmamışsın sende kürtleri öldürseydin pkk dan ne farkın kalırdı bak adamlar ülkemize girmek için ilköğretim kitaplarına kadar girmişler ve hala İl Milli Eğitim Müdürü soruşturma açması bekleniyormuş açmamışda artık neyi bekliyorsa soruşturma açmak için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı alperen Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyiki başbakan olmamışsın sende kürtleri öldürseydin pkk dan ne farkın kalırdı bak adamlar ülkemize girmek için ilköğretim kitaplarına kadar girmişler ve hala İl Milli Eğitim Müdürü soruşturma açması bekleniyormuş açmamışda artık neyi bekliyorsa soruşturma açmak için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

senin bu barbarlığın yüzünden senin ve senin gibi düşünen insanlar yüzünden yıllardır Türk vatandaşı sürünüyor adam gibi yaşamak varken milyarlarca TL harcanarak gereksiz bir savaş yürütülüyor ne oluyor o elde o olan vatandaşa oluyor zam vergi ve sürünme işte bu bence biraz kafaları değiştirmek lazım kürdistan haritası diye birşey istiyen yok zorla dayatılırsa isterler tabiki ama en ufak bir insanca yaşamayı reva görmediğin vatandaşın seninle kardeş gibi geçinmesini bekliyemezsin benden bu ama yinede senin gibi barbarca asarım keserim demiyorum hepimiz insanız vede senin yaşama hakkını kısıtlamak istediğin kişilerden biri olarak sen bu kafayla hiç bir şey olamaz ve hiçbirşey yapamazsın diyorum kendine iyi bak...........

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gözlerim kör olsaydıda görmeseydim haritayı çizenlere YUHHH

olsun hainler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o haritayı çizenler mutlaka cezasını bulacaktır.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri