Alıntı Catapult® Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
çok az kaldı vatan elden gidecek gibime geliyor bu işin suyunu çıkardılar artık bizim türk tarafıda bunu kabulleniyorya helal olsun başka bişey demiyorum :@ türk milleti türktür daima türk kalacak ben başbakan olsaydım vatandaşa hergün 10 tane kürt öldürme izni verirdim
senin bu barbarlığın yüzünden senin ve senin gibi düşünen insanlar yüzünden yıllardır Türk vatandaşı sürünüyor adam gibi yaşamak varken milyarlarca TL harcanarak gereksiz bir savaş yürütülüyor ne oluyor o elde o olan vatandaşa oluyor zam vergi ve sürünme işte bu bence biraz kafaları değiştirmek lazım kürdistan haritası diye birşey istiyen yok zorla dayatılırsa isterler tabiki ama en ufak bir insanca yaşamayı reva görmediğin vatandaşın seninle kardeş gibi geçinmesini bekliyemezsin benden bu ama yinede senin gibi barbarca asarım keserim demiyorum hepimiz insanız vede senin yaşama hakkını kısıtlamak istediğin kişilerden biri olarak sen bu kafayla hiç bir şey olamaz ve hiçbirşey yapamazsın diyorum kendine iyi bak...........